Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yarı yıl eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

18.01.2018 18:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, yarı yıl eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Amasya Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Osman Varol, öğretmenlerin geleceği şekillendirecek güce sahip olduğunu ve bu gücü iyi kullanmaları gerektiğini söyledi.

Varol, okullardaki fiziksel imkanlar ne kadar geliştirilirse de öğretmenle öğrencinin arasındaki etkileşimin eğitimin kalitesini belirleyeceğini ifade ederek, "Eğitim insandan insana bir süreç. Karşılıklı etkileşimle ilgili bir iş. Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımı, hatta mimikleri bile zaman zaman onların yaşamlarında çok etkili olabiliyor. Çocuklarımızın aileden sonra ilk rol modelleri öğretmenleridir. Bu bağlamda onlara öğretmenlerinin yapacağı çok küçük dokunuşlar, ilgi, alaka çok şeyi değiştirir. Onlara çok şey katar." diye konuştu.

Varol, toplantıya katılan İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve öğretmenlerle istişare ederek, eğitim öğretimin daha iyi olması için görüş ve önerileri dinledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya Milli Eğitim Müdürlüğü Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement