Amasya Milli Eğitim Müdürü'nden Araç Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Amasya Milli Eğitim Müdürü'nden Araç Açıklaması

Amasya Milli Eğitim Müdürü\'nden Araç Açıklaması

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, şehirde uygulanan 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kampanyası kapsamında toplanan paranın bir bölümü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 78 bin lira değerinde araç alınmasının bir sendika tarafından gündeme taşınması üzerine açıklama yaptı.

27.09.2014 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, şehirde uygulanan 65 Bin Dev Öğrenci Projesi kampanyası kapsamında toplanan paranın bir bölümü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 78 bin lira değerinde araç alınmasının bir sendika tarafından gündeme taşınması üzerine açıklama yaptı.

Proje hesabında bulunan 27 bin 600 liranın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün eğitim öğretim ihtiyacında kullanılmak üzere araç alımına aktarılıp 78 bin TL'ye hizmet aracı satın alınırken, konuyla ilgili konuşan Güneş, "Özel işimde kullanmıyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü'nün diğer araçları nasıl kullanılıyorsa, bunu da öyle kullanıyorum. Eğitim hizmeti için kullanıyorum. Bazen diğer araçlara da biniyorum" dedi.

Türk Eğitim-Sen Amasya Şubesi Başkanı Kamil Terzi'nin BİMER'e başvurusu üzerine konuyla ilgili yanıt verilirken, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal da aynı konu hakkında Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi verdi.

65 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında ilde planetaryum ve gözlemevi ile anaokulları kurulmuş, bastırılan kitap ve nostaljik radyo gibi eşyaların satılmasıyla çeşitli yardım kampanyaları, etkinlikler uygulanmıştı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Amasya Milli Eğitim Müdürü'nden Araç Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement