Amasya Valisi Varol, Suluova'da - Son Dakika
Güncel

Amasya Valisi Varol, Suluova'da

Amasya Valisi Varol, Suluova\'da

Amasya Valisi Osman Varol, Suluova ilçesinde açılışlara katıldı.

27.03.2018 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya Valisi Osman Varol, Suluova ilçesinde açılışlara katıldı.

Ziyaretinde, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonundaki Z kütüphane açılışında konuşan Vali Varol, Suluova gibi dinamik ve ekonomisi güçlü bir ilçede böyle enerji uyandıran çalışmaların ortaya çıkmasından mutlu odluğunu belirterek, bu çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Hükümetin kurmuş olduğu standart formatın dışarısına çıkarak çocukların bugünün koşullarına daha uygun modern ortamlarda eğitim görmelerini sağlamak için hep birlikte çaba gösterilmesi gerektiğini ifade eden Varol, "Z Kütüphaneler, çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırabilmek, daha modern ortamda kitap okumalarını sağlamak için çok önemli bir yöntem olup bu uygulamada gerçekten olumlu sonuçlar elde edilmiş ve okuma alışkanlığı kazandırılmıştır. Zeka oyunları sınıfları ise, çocukların zeka ve ruhsal gelişimi ile olayları yorumlayışı ve bakış açılarına ciddi katkıları olan güzel uygulamalardır. O yüzden bizim çocuklarımızın mutlaka bu tip beceriler kazanmaları gerekiyor." dedi.

Daha sonra Vali Varol, eğitime katkıları dolayısıyla Kaymakam Vural Karagül ile okullara Z Kütüphane ve zeka oyunları sınıfı kazandıran iş adamları Davut Kozlu, Aslan Zennun, Ahmet Güloğlu ve Nilüfer Karatay'a birer plaket verdi.

Ziyaret sırasında, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Suluova MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Karavin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz, Amasya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Davu, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Biçer, daire amirleri, şehit aileleri, okul idarecileri ile öğretmen ve öğrenciler de bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Amasya Valisi Varol, Suluova'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement