Amasya-Zehirlendiği İddia Edilen Köpek Kurtarılamayarak Öldü - Son Dakika
Güncel

Amasya-Zehirlendiği İddia Edilen Köpek Kurtarılamayarak Öldü

Zehirlendiği iddia edilen köpek kurtarılamayarak öldüAMASYA'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlendiği iddia edilen köpek, öldü.

14.04.2018 15:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zehirlendiği iddia edilen köpek kurtarılamayarak öldü

AMASYA'da kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından zehirlendiği iddia edilen köpek, öldü.

Amasya Merkez Şeyhçui Mahallesi TOKİ konutları üstünde boş bir arazide hareketsiz bir şekilde yatarken vatandaşlar tarafından fark edilen köpeğin kendine gelmesi için suyla uzun süre yıkayarak müdahale edildi. Yaklaşık 2 saat süren mücadele sonunda gözlerini de kapatan ve hareketsiz halde yatan köpek için vatandaşlar durumu Amasya Belediyesi sokak hayvanları rehabilitasyon ve hayvan barınağı yetkililerine bildirdi.

Hayvan barınağı yetkilileri olay yerine gelerek vatandaşlar ve sahiplerinden köpeğin durumu hakkında bilgi aldı. Olay yerine gelen yetkililer Biz veteriner değiliz, bir şey yapamayız, köpeği barınağa götürüp, veterinere göstermemiz gerekiyor dedi. Bunun üzerine sahipleri köpeği barınak personeline vermek istemeyince anlaşmazlık yaşandı. Hayvan barınağı personeli durumu telefonla Amasya Belediyesi barınağı veteriner hekimi Naim Karaoğlu'na bildirdi. Karaoğlu, köpeğin tedavi edilmesi için kliniğe getirilmesini söyledi. Anlaşmazlık devam etmesi sonucu köpeğin sahipleribir umutla tedavi ettirebilmek ve yaşatabilmek için çuvala koydukları hayvanı otomobille kendi veterinerlerine götürdü. Ancak köpük kurtarılamayarak öldü.

Amasya-Zehirlendiği İddia Edilen Köpek Kurtarılamayarak Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Amasya-Zehirlendiği İddia Edilen Köpek Kurtarılamayarak Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement