Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği - Son Dakika
Spor

Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği

Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği

Osmangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerinin gelişimine katkı sağlamak için ilçede faaliyet gösteren 50 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

06.10.2018 13:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmangazi Belediyesi, amatör spor kulüplerinin gelişimine katkı sağlamak için ilçede faaliyet gösteren 50 spor kulübüne malzeme yardımında bulundu.

İnşa ettiği spor tesislerinin yanı sıra amatör spor kulüplerine verdiği destekle sporun ve sporcunun yanında olan Osmangazi Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçede faaliyet gösteren 50 spor kulübünün başkanlarına içerisinde eşofman takımı ve futbol topunun yer aldığı malzemeleri teslim etti. Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen malzeme törenine; Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç, Osmangazi Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Zafer Akman, amatör spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcular katıldı.

Malzeme yardım töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, amatör spor kulüplerinin gençlere spor alışkanlığı kazandıran en önemli yerler olduğuna vurgu yaparak, "Spor kulübünde yöneticilik yapmak, gençlerle ilgilenmek, mahallelerdeki gençleri bir araya toplayarak onlara eğitmenlik yapmak hakikaten zor iş. Çünkü bir defa tam gençlerin kanının kaynadığı, en hareketli zamanlarında onlarla birlikte oluyorsunuz ve gençlerin spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile oluyorsunuz. Onları disiplin altına alıyorsunuz. Tabii bu başlı başına bir iş. Bunlar gönül vermeden olmayacak olan işler. Sizler de bu işin gönülleri olarak başarıyla yöneticilik yapıyorsunuz. Gençlerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Hayatın her anında vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Dündar, "Bu ülkenin kaynaklarını en verimli şekilde nasıl kullanırız, Osmangazi'ye birbirinden güzel hizmetleri nasıl kazandırırız bunun hesabını yapıyoruz. Osmangazi Belediyesi, spor tesisi noktasında Bursa'da en çok yatırım yapan belediye konumunda. Nüfus bazında baktığımızda tesis sayısı açısından Türkiye'nin en önde gelen belediyesi biziz. Her mahallemizde bir spor tesisi inşa ettik. Ancak asıl mesele bu tesisleri en verimli şekilde kullanabilmek. Amatör kulüplerimiz antrenman ve maçlar için bu tesisleri kullanıyor. Tesislerimiz hiçbir gün boş kalmıyor. Futbol sahaları dışında yüzme havuzlarımız var, kapalı spor salonları yaptık, Türkiye'nin en büyük ve en modern atletizm salonunu olan Osmangazi Atletizm Salonu'nu inşa ettik. Salonun zemini, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uluslararası standartlarda inşa edilecek. Yapmış olduğumuz bu tesisler belediye olarak bizlerin spora, sporcuya ve gençlerimize ne kadar önem verdiğimizin en güzel örneği. Bu kadar güzel tesislerde antrenman yapma fırsatı bulan gençlerimizden uluslararası başarılar bekliyoruz. Bu başarılar da geliyor ve ben inanıyorum ki çok daha iyi dereceler gelecek" diye konuştu.

Amatör spor kulüplerine destek olmak adına düzenli olarak malzeme yardımı yaptıklarını ifade eden Başkan Dündar, "Kulüplerimizin talepleri doğrultusunda çeşitli malzemeler alarak kulüplerimize dağıtıyoruz. Bu yıl da 50 amatör spor kulübümüze malzeme desteği sağlıyoruz. Bu desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Osman Kılıç da yaptığı konuşmada, "Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar, her zaman kulüplerimizin ve sporcuların yanında oldu. Bizlere sürekli destek oluyor. Bugün de kulüplerimize malzeme yardımında bulunuyor. Başkanımız Mustafa Dündar'a bütün kulüplerimiz adına sizlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Osmangazi Spor Kulüpleri Derneği Başkanı Zafer Akman ise Başkan Dündar'a hem ilçeye kazandırdığı spor tesisleri hem de spor kulüplerine yaptığı malzeme yardımından dolayı teşekkürlerini sundu.

Konuşmaların ardından Başkan Dündar, 50 amatör spor kulübünün yetkililerine malzemelerini teslim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amatör Spor Kulüplerine Osmangazi Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları
    09:40 Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ve Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde haftanın maçları

    Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde 25, Türkiye Sigorta Türkiye Basketbol Ligi'nde ise 31. hafta karşılaşmaları yapılacak. ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde de play-off yarı final maçları oynanacak. Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından açıklanan programa göre, birçok önemli maçın yer aldığı haftada takımlar mücadele edecek.

  • Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada
    09:36 Trabzonspor Süper Lig'de Fair-play Sıralamasında İlk Sırada

    Trendyol Süper Lig'de geride kalan 30. haftada en centilmen takım Trabzonspor oldu. Trabzonspor, 1 kırmızı kart ve 45 sarı kartla ligin en az kart gören takımı oldu. Ayrıca, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı da geçtiğimiz ay en centilmen teknik direktör olarak seçilmişti.

  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu
    08:29 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaray, Fenerbahçe ve diğer taraftarlarının katılımıyla dostluk iftarı düzenlendi. Pandemi nedeniyle evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenen taraftarlar, Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya geldi. Herkes kendi takımının formasıyla birlikte dostluk sergiledi.

  • Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi
    08:22 Galatasaraylı ve diğer taraftarlar Sındırgı'da toplu iftar yemeği düzenledi

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde Galatasaraylı taraftarlar, Sındırgı Belediyesi tarafından evlere dağıtılan iftar yemeklerinin bir gününü üstlenerek Cumhuriyet Meydanı'nda toplu iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Galatasaray taraftarlarının yanı sıra diğer takımların taraftarları da katılarak dostluk sergiledi.

  • Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti
    00:43 Anadolu Efes, Baskonia Vitoria-Gasteiz'i mağlup etti

    Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi 32. hafta müsabakasında deplasmanda İspanya temsilcisi Baskonia Vitoria-Gasteiz'i 97-76 yenerek galibiyet elde etti. Anadolu Efes, ligdeki konumunu 10. sıraya yükseltirken, Baskonia Vitoria-Gasteiz ise 9. sırada kaldı.

  • Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı
    23:27 Karşıyaka Taraftarları Yıkılan Stadyumun Yeniden Yapılması İçin Miting Yaptı

    İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir araya gelen taraftarlar, 10 yıl önce yıkılan stadyumun yeniden yapılması için miting düzenledi. Taraftarlar, Karşıyaka İlçe Stadı ve Yalı Tesisleri arazisinde bir araya gelerek meşale yaktı ve çeşitli sloganlar attı. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, taraftarın yıllardır yapılmayan Karşıyaka Stadı için yaptığı etkinliğe kulüp yönetimi olarak destek verdiklerini belirtti. Etkinliğe siyasi parti adayları ve kulüp yöneticileri de katıldı.

  • Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor
    23:25 Karşıyaka Taraftarı Stadyumunu Geri İstiyor

    Karşıyaka taraftarı, yıllar önce yıkılan stadyumlarını geri istemek için Türkiye'nin ilk taraftar mitingini düzenledi. Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı ve diğer sporcular, camia ve taraftarlar, yeni stadyum için destek istedi.

  • Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı
    22:39 Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i mağlup ederek lider tamamladı

    Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta erteleme karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, sahasında Eczacıbaşı Dynavit'i 3-2 mağlup etti ve normal sezonu lider tamamladı. Eczacıbaşı Dynavit ise üçüncü sırada yer aldı. Maçın salonu TVF Burhan Felek'te oynandı ve toplam süre 118 dakika sürdü.


Advertisement