Amatör Taraftar Grubu Profesyonellere Taş Çıkarıyor - Son Dakika
Spor

Amatör Taraftar Grubu Profesyonellere Taş Çıkarıyor

Amatör Taraftar Grubu Profesyonellere Taş Çıkarıyor

Kütahya’nın Simav İlçesi'nde Belediye Başkanı Kasım Karahan’ın destekleriyle ilk kez kurulan “Sadıçlar Taraftar Gurubu” Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen 1867 Simavspor’un başarısında önemli rol oynuyor.

16.12.2013 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Simav İlçesi'nde Belediye Başkanı Kasım Karahan'ın destekleriyle ilk kez kurulan "Sadıçlar Taraftar Gurubu" Süper Amatör Lig'de şampiyonluk hedefleyen 1867 Simavspor'un başarısında önemli rol oynuyor.

Öğrenimlerini ilçede yapan üniversitelilerin oluşturduğu Sadıçlar Taraftar Grubu, takımlarını desteklemek için 90 dakika boyunca yerinde durmuyor ve hiç susmuyor. Performanslarıyla profesyonellere taş çıkaran Sadıçlar Taraftar Gurubunun tribün şovu, Şehir Stadı'nda Simavlı sporseverlerin alışık olmadığı renkli görüntülerin oluşmasına neden oluyor.

Amigo Fatih Arıkan grubunu bir orkestra şefi gibi idare ediyor. Kimi zaman davul çalan Arıkan, kimi zaman da tel örgülerin üzerine çıkarak seslendirdiği çeşitli şarkı ve türkülerin yanı sıra sloganlarla Simavsporlu futbolcuları coşturuyor.

1867 Simavspor Sadıçlar Taraftar Grubunun tribün desteği verdiği son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılınca, Simavlı sporseverler de Sadıçlar Taraftar Grubu'nun tezahüratlarına destek vermeye başladı.

1867 Simavspor son karşılaşmasında ligin güçlü ekibi Kütahya Kümaşspor'u Simav Şehir Stadında 2-0 mağlup etti. Simavlı sporseverler 1867 Simavspor'un başarısında Sadıçlar Taraftar Grubu'nun çok önemli payı bulunduğunu kabul ediyor. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amatör Taraftar Grubu Profesyonellere Taş Çıkarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement