Ambalajın Ay Yıldızları'ndan İspak Ambalaj'a Bronz Ödül - Son Dakika
Güncel

Ambalajın Ay Yıldızları'ndan İspak Ambalaj'a Bronz Ödül

İspak Ambalaj, Ambalajın Ay Yıldızları Yarışması'nda Kahve Kapsülü Alt Kapama ve Üst Folyo Ambalajı" ürünüyle Bronz ödülünü aldı.

05.10.2016 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Ambalaj Önemlidir" mottosu ile çalışmalarını sürdüren İspak Ambalaj, bu yıl hayata geçirmeyi planladığı yeni fabrikası ile üretim kapasitesini 3 kat arttırarak, yılda 40 bin ton üretim kapasitesi ve yüksek üretim hızı ile alanında Avrupa'nın en büyüklerinden biri konumuna ulaşacak.

Türkiye'nin önde gelen grupları arasında yer alan Kibar Holding şirketlerinden İspak Ambalaj, Ambalajın Ay Yıldızları Yarışması'nda, fleksibıl ambalajlar kategorisinde "Kahve Kapsülü Alt Kapama ve Üst Folyo Ambalajı" ürünüyle Bronz ödülünü kazandı.

Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması'nın kazananları belirlendi. Ambalaj üreticileri, marka sahipleri ve tasarımcıların piyasadaki ambalajlarıyla katıldıkları yarışmaya başvuru yapan 199 ambalaj, 11 farklı kategoride değerlendirildi ve 64 ambalaj ödüle layık görüldü. Bu yıl ikinci kez yurtdışı başvuruların kabul edildiği yarışmada İspak Ambalaj da ödüle layık görüldü.

Yarışma, Dünya Ambalaj Örgütü (WPO-World Packaging Organization) ve Asya Ambalaj Federasyonu (APF-Asian Packaging Federation) tarafından akredite edildiği için şampiyon finalistler WorldStar'ın yanı sıra AsiaStar'a da katılabilecekler.

"Ulusal ve uluslararası ödüllerimizle sürekli gelişim için çalışıyoruz"

"Ambalaj Önemlidir" mottosu ile çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İspak Ambalaj Genel Müdürü Eser Erginoğlu, esnek ambalaj sektöründeki yeni tesis yatırımları, dış pazar hedefleri ve yüksek kalite anlayışına yönelik çalışmaları ile çıtayı her geçen gün yukarı taşımayı amaçladıklarını söyledi. Bu yıl hayata geçirmeyi planladıkları yeni fabrika yatırımlarıyla Avrupa liderliğini hedeflediklerini belirten Erginoğlu, "ASD tarafından verilen bu ödül bizi çok mutlu etti. Gıda sektörüne hizmet veriyor olmanın bir gereği olarak, ulusal ve uluslararası üst seviyede kalite ve uygunluk belgeleriyle, ulusal ve uluslararası ödüllerimizle sürekli gelişim için çalışıyoruz. İspak olarak bu yıl TPM Mükemmellikte Kararlılık Ödülü'nde de ikinci basamağa yükselerek, sektör bu dereceye ulaşan sayılı firmalar arasında yer almanın gururunu yaşıyoruz" dedi.

Mükemmellikte Kararlılık Ödülü'nü de aldı

Erginoğlu, üretimde mükemmelliği tescilleyen, işyerlerinin rekabet gücünü arttırmayı amaçlayan, verimli bir çalışma ortamı yaratılması ve kayıpların ortadan kaldırmasına yönelik TPM sürecinde hızla üst basamaklara doğru ilerlediklerini belirterek, "Gerek yeni yatırımlarımız, gerekse yüksek kalitemizi tescillemek adına yaptığımız çalışmalarla büyümemizi güçlü ve emin adımlarla sürdürüyoruz" dedi.

Bu yıl Türkiye'de tek seferde yapılan en büyük esnek ambalaj yatırımının temellerini attıklarını anlatan Erginoğlu, 200 milyon lira yatırım maliyeti ile İzmit'te bulunan Asım Kibar Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulacak yeni tesisin, yılda 40 bin ton üretim kapasitesi ve yüksek üretim hızı ile alanında Avrupa'nın en büyüklerinden biri konumuna ulaşacağını vurguladı; özellikle gıda ve medikal ambalaj alanlarında portföyü genişletmeyi hedeflediklerini söyledi.

İspak Ambalaj, 40 yılı aşkın tecrübesi, yenilikçi ve ilerici ekibiyle esnek ambalaj sektörüne ürün ve hizmetler sunuyor. Her türlü işlenmiş gıda, şekerleme, çikolata, süt ve süt ürünleri, ilaç, kozmetik, içecek, beyaz eşya, izolasyon sektörleri için ambalaj çözümleri üreten İspak Ambalaj, ülkemizin ve dünyanın önde gelen birçok firmasına hizmet veriyo

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ambalajın Ay Yıldızları'ndan İspak Ambalaj'a Bronz Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement