Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hasta taşıyan ambulansla bir otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi ağır yaralandı.

04.05.2015 21:14  Güncelleme: 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde hasta taşıyan ambulansla bir otomobilin çarpışması sonucu, otomobil sürücüsü Cemal Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansta bulunan 3 kişi ise ağır yaralandı.

AMBULANS KAVŞAKTA OTOMOBİLE ÇARPTI

Alınan bilgiye göre, Yozgat istikametinden Saraykent'e hasta taşıyan 51 yaşındaki İlyas Esmer yönetimindeki 66 DP 273 plakalı ambulans, Sorgun Mermerciler kavşağında önüne çıkan 40 yaşındaki Cemal Yılmaz yönetimindeki 66 LN 628 plakalı otomobile çarptı.

OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ

Çarpmanın şiddetiyle otomobil bir işyerinin demir direklerine, ambulans da park halindeki iki otomobile çarparak durabildi. Kazada otomobilden fırlayan sürücü Cemal Yılmaz olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansta bulunan Ahmet Dinçer, Kamer Kaya ve Orhan Kaya ağır yaralandı.

VALİ VE KAYMAKAM OLAY YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Yaralılar, 112 acil servis ambulanslarıyla Sorgun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı ve Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, olay yerine gelerek, kaza hakında ilgililerden bilgi aldı.

Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ambulansla Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement