Dökülen çöp yüzünden amcasını öldüren genç kıza 15 yıl hapis cezası verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Dökülen çöp yüzünden amcasını öldüren genç kıza 15 yıl hapis cezası verildi

Samsun'da bahçeye dökülen çöp yüzünden tartıştığı amcasını bıçaklayarak öldürmekten yargılanan 23 yaşındaki genç kız, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

06.02.2020 16:51  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'un Tekkeköy ilçesi Yaylageriş Mahallesi'nde 22 Eylül'de meydana gelen olayda iddiaya göre, Bekir Özdemir (63) ile bahçe kenarına dökülen çöp yüzünden kardeşinin kızları Sedanur Özdemir (23) ve Ebru Özdemir arasında kavga çıktı. Kavgada Bekir Özdemir'in yeğenlerine sopa ile saldırdığı iddia edildi. Bu sırada Sedanur Özdemir, amcası Bekir Özdemir'i bıçakladı. Ağır yaralanan 5 çocuk babası şahıs kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti.

SON DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

Olaydan sonra jandarma tarafından gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Sedanur Özdemir hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuklu sanık Sedanur Özdemir kendini savunarak, daha önce verdiği ifadeleri tekrar ettiğini belirtti.

"KARDEŞİMİ KURTARMAK İÇİN YAPTIM"

Özdemir, "Amcam Bekir Özdemir olay günü bahçenin kenarına çöp dökmüştü. Daha önce de dökmüştü. Kendisini uyardım. Bana arkadan enseme sopa ile vurdu. Ben yere düştüm. Kardeşimi darp ettiğini gördüm. Bahçede kullandığım bıçak vardı, bıçağı çekip kendisini uyardım. Kardeşimi kurtarmak için bıçağı salladım. Amacım öldürmek değildi. Amcamın bana ve kardeşime saldırmasından dolayı böyle hareket ettim. Kendime geldiğimde amcam kardeşime vuruyordu. Kardeşimi öldürecek diye koktum. Kardeşim amcamın o darbesini alsaydı ölecek diye düşündüm. Olayda kullandığım bıçağı bahçede kullanıyordum. Böyle olduğu için çok üzgünüm, amcam olduğu için çok daha üzgünüm. Çok pişmanım. Beratımı istiyorum" dedi.

15 YIL HAPSE ÇARPTIRILDI

Ölen Bekir Özdemir'in eşi Asiye Özdemir ise yuvasının yıkıldığını ve sanıktan şikayetçi olduğunu belirterek, en ağır bir şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme, Sedanur Özdemir'i 15 yıl hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Dökülen çöp yüzünden amcasını öldüren genç kıza 15 yıl hapis cezası verildi
Dökülen çöp yüzünden amcasını öldüren genç kıza 15 yıl hapis cezası verildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Dökülen çöp yüzünden amcasını öldüren genç kıza 15 yıl hapis cezası verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • yayladağlı: 63 yaşında bi de amcan döktüğü çöpleri toplayıp atacağına tartışıyorsun saygı bitmiş 15 yıl ceza 3 de biri infaz 10 yıl bir can geberirsin inşallah hapiste 9 24 Yanıtla Dagcı: Hadi len keko 7 2 Yayladagliya: Ne diye doktugu copu toplayip atacakmis cop varsa cop kutusuna atarsin .millet baskasinin pisligini temizlemek zorundami 6 2 Kesinlikle: Dayı sen kesin emeklisin aynı olay seninde başından gecicek eminim ya at gözlüğüyle bakiyon 0 0
  • Secil: Bu Cinayeti bir Erkek yapsaydı, Serbest kalırdı. Resmen Cinsiyet ayrımcılığı. Kocalar Kadınlarını öldürüyor denetimli Serbest yada kravat taktı diye indirim, yada delil yetersizliğinden serbest olurdu. 8 20 Yanıtla Saçma: Kötü insan kötüdür bunun cinsiyetle ırkla dinle parayla meslekle alakası yok kalbi karaysa ne yapabilirsin 11 0 SAÇMA: saçma saçma konuşmayın kim cinayet işlemişte serbest kalmıs yazmıs olmak için yazmayın şuralara. 9 0 Saçma : feminist bir şahıssin 4 1 Adalet: Sen ne kadar gerizekali biriymissin ya nerde gordun cinayetten serbest kalan bunu erkek yapsaydi kan bagindan muebbetdi adaletsizlik burda iste sirf karin diye bu ceza verilmis esitsizlik adalatsizlik burdada tecelli etmis 1 0
  • Öz ateş : Bir canin karşılığı 15 yilmi 12 14 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement