Amd'de Relive Dönemi Başladı! - Son Dakika
Teknoloji

Amd'de Relive Dönemi Başladı!

Amd\'de Relive Dönemi Başladı!

AMD ekran kartları için kapanan bir dönem, çok daha etkili bir dönemin başlangıcına yol açtı.

09.12.2016 16:05  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kısa bir süre önce AMD'nin, sessiz sedasız Gaming Evolved isimli servisiniFakat AMD'nin daha büyük planları varmış. Zira çok geçmeden AMD'den Radeon Software Crimson ReLive geldi. Peki, nedir bu ReLive?

Radeon Software Crimson ReLive, yeni bir dönemin kapılarını açıyor. Performansı destekleyecek ve oyun deneyimini daha eğlenceli kılacak yeni araçlarla beraber gelen Radeon Software Crimson ReLive, Instant Replay ve Record Video servisleriyle eskisine oranla çok daha kolay bir oyun içi kayıt sistemi getiriyor.

Bir diğer özellik ise Radeon Chill. Radeon Chill ile güç optimizasyonu sağlanıyor. Bu özellik sayesinde ekran kartının yüzde 31 oranına kadar daha düşük güç tüketmesi mümkün oluyor. Bunu da ekran kartının sağlayacağı yüksek kare oranlarını kontrol altına alarak sağlayabilen Radeon Chill, örneğin World of Warcraft'ta güç tüketimini 107 watt'tan 74 watt'a kadar geri çekiyor. Bununla beraber kart üzerinde yüzde 13'lük bir soğuma gözleniyor. Elbette tüm bu ayaları Radeon Chill ekranından takip edebiliyor ve ince ayarlar gerçekleştirebiliyorsunuz.

FreeSync ve HDR noktalarında da yenilikler getiren Radeon Software Crimson ReLive'i halihazırda AMD kullanıcısıysanız hemenindirebilirsiniz.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Amd'de Relive Dönemi Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement