Amed Sportif'de Kocaeli Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Amed Sportif'de Kocaeli Hazırlıkları

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’de tüm gözler deplasmanda oynanacak Kocaeli Birlikspor maçına çevrildi.

01.03.2018 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler'de tüm gözler deplasmanda oynanacak Kocaeli Birlikspor maçına çevrildi.

Talaytepe Şehmus Özer tesislerinde günde tek idman hazırlıklarını sürdüren yeşil kırmızılı beyazlı takım, küme düşmesi kesinleşen rakibini yenmeyi hedefliyor. Sarı kart cezasını tamamlayan Okan Dernek takıma dahil olurken, bu kez de orta alanın bir başka etkili ismi Mansur Çalar 4 sarı karttan cezalı duruma düştü.

Bu arada kulüpteki maddi sıkıntılar devam ediyor. Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, Eyüpspor maçında taraftarları storede fazla alış-veriş yaparak takıma maddi destek vermeye davet etmiş, maçın ardında yaptığı açıklamada ise maddi olarak çok zor durumda olduklarını dile getirmişti. Maddi kaynak bulmakta zorlanan yönetim, bu yüzden takıma ödeme yapamıyor, personel maaşlarını ödeyemiyor ve deplasman giderlerini karşılamakta da zorlanıyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Amed Sportif'de Kocaeli Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement