"AMEDA" Bu Kez Göremeyen Çocukları Destekliyor - Son Dakika
Güncel

"AMEDA" Bu Kez Göremeyen Çocukları Destekliyor

"Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği" görmeyen, az gören ve görmenin yanı sıra başka engelleri de olan çocukları doğumlarından eğitimleri tamamlanana kadar her alanda yaşıtlarıyla aynı seviyeye getirme amacıyla faaliyetlerini sürdürmekte.

18.10.2016 15:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hiç görmeyenlerin kullandığı bazı araçlar, Beyaz baston, ekrandaki yazı ve diyalogları seslendiren ekran okuyucuların yüklü olduğu bilgisayarlar, mürekkep yazılı materyalleri bilgisayar ortamına geçirerek bu yazılar bir görmeyenin de okumasına imkan veren scanner (tarayıcılar), yazı yazmak için kullanılan daktilo ve tablet benzeri araçlardır. Ameda, bu araçların görmeyenlerin hayatında büyük önemi olduğunun bilinciyle sosyal sorumluluk konusunda Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği'ni sosyal sorumluluk projeleri kapsamına aldı.

Ameda Türkiye Genel Müdürü Arzu Yörükoğlu, Sosyal Sorumluluk çalışmaları kapsamında Parıltı derneğine bir Braille Daktilo hediye ederek başladıkları yolculuğun uzun soluklu bir yol olduğunu ve sadece doğumda değil anne ve çocukları hayatlarının her aşamasında desteklemenin markaları için önemli bir değer olduğunu paylaştı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'AMEDA' Bu Kez Göremeyen Çocukları Destekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement