Ameliyat olmayı bekleyen çocuklara tiyatroculardan sürpriz - Son Dakika
Güncel

Ameliyat olmayı bekleyen çocuklara tiyatroculardan sürpriz

Ameliyat olmayı bekleyen çocuklara tiyatroculardan sürpriz

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ameliyat olmayı bekleyen çocuklara moral vermek için odalarında ziyaret ederek kuklaları ile gösteri yaptı.

25.04.2022 12:56  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları, ameliyat olmayı bekleyen çocuklara moral vermek için odalarında ziyaret ederek kuklaları ile gösteri yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Cerrahisi ve Enfeksiyon Servisinde yatan ve ameliyat için bekleyen çocuklar, Şehir Tiyatrosu oyuncularının sürpriziyle karşılaştı.

Belirli periyotlarla hastanelerde hasta çocuklara yönelik oyunlar sahneleyen tiyatrocular, bu kez çocukları hasta yataklarında ziyaret etti. Tiyatrocular İpek Zeylan ve Yüksel Hakverdi, özellikle çocukların çok sevdiği "Kırmızı Duvar" adlı oyunda kullandıkları mavi kuş ve tilki kuklaları ile oyundan bölümleri canlandırdı.

Karşılarında, ellerinde kocaman tilki ve kuş kuklası olan tiyatrocuları görünce şaşkınlık yaşayan çocuklar, kendilerine moral veren tiyatroculara teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ameliyat olmayı bekleyen çocuklara tiyatroculardan sürpriz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement