Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu! - Son Dakika
Magazin

Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu!

Amerika'nın en çok izlenen yarışma programı The Challenge'da Turabi Çamkıran rüzgarı esiyor. Turabi, önceki gün yarışmada büyük final oyununa katılmaya hak kazandı.

16.05.2019 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de şu anda da yayınlanmakta olan Survivor yarışmasının 2014 ve 2015 yıllarında şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, bu sefer Amerika'da şampiyonluk kovalıyor.

TURABİ FİNALE KALDI

Önümüzdeki hafta şampiyonun belli olacağı yarışma için sosyal medya hesaplarından finale çıktığını duyuran Turabi, "Final yarışının ilk bölümünü ilk üçe girerek bitirdim ve haftaya olacak büyük final için yarışmaya hak kazandım! Gelecek hafta The Challenge'da şampiyon belli oluyor" ifadelerini kullandı.

Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu!

UMARIM SİZİ GURURLANDIRIRIM

The Challenge' finali ise TV8'de yayınlanacak. Resmi hesaplardan yapılan açıklamalada "The Challenge finalin ilk bölümü bu gece (Çarşambayı Perşembeye bağlayan gece) Türkiye saati ile 04:00'te ekrana gelecek. Şampiyonluğa ulaşabilmek için 5 Amerikan ve 2 İngiliz rakibiyle mücadele edecek olan Turabi'ye bu zorlu mücadelede başarılar dileriz" dendi. Finalin ilk bölümü çarşambayı perşembeye bağlayan gece Türkiye saati ile 04:00'te ekrana geldi. Diğer bölüm ise önümüzdeki hafta yayınlanacak. Challenge'da Turabi şampiyonluk için çıkacağı final yarışı 80 km'den oluşan 3 etaptan oluşuyor. Turabi şampiyonluğa ulaşabilmek için 5 Amerikan ve 2 İngiliz rakibiyle mücadele edecek. Turabi finale yükseldikten sonra, "Büyük zafer için tek bir adım kaldı. Umarım sizi gururlandırırım" ifadelerini kullanmıştı. Turabi, "Hırsımla, emeğimle, hakkımla, alnımın teriyle, bileğimin gücüyle ve omzumda Türk bayrağı ile finaldeyim" diye konuşmuştu.

Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu!
Amerika\'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu!

Son Dakika Magazin Amerika'nın En Çok İzlenen Yarışma Programına Turabi Damga Vurdu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • X: Umarım sizi gururlandırırım mışşşşş.....la bi git bodur sen kimsin keko gururlanacağız 29 32 Yanıtla End: Böyle kuru laflar yerine Sende basarabilsende seninle de gurur duysak en azından ülkemin adını gururlandırıyor... 3 0
  • meda: sanki dünya kupası finaline kalmış 27 24 Yanıtla
  • reis : Ne ara gitti abd ye la bu.valla helal olsun. 31 4 Yanıtla
  • Hamido: Turabi s-400 gibisin masallah 27 8 Yanıtla
  • Ülkü: Gören de tarih dalında Nobel ödülü almış gururlandıracakmış :) 21 7 Yanıtla Vatandaş: 1milyon doların yarısını versin inanılmaz gururlanırım:)) 9 3 Yaşar : Sen alda seninle gururlanalım. Seninkisi kedi ciğer meselesi olmuş canım . Ülkü 5 0 .. : Senin yazını okuyandan sanacakki sen kansere care buldun adam elinden geldiğince ulkenin reklamını yapıyor sen ne yaptın onu söyle 4 0
  • Reis : Ülke olarak tek başarımız ona bile çamur atıyorsunuz 17 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement