Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

Uçakta çektiği müstehcen görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Kerimcan Durmaz, önceki gün Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Kerimcan Durmaz'ın şu anda oturduğu sitenin sahibi tarafından kovulduğu söylentisi ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

19.09.2019 09:26  Güncelleme: 09:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5 ay önce seyahat ettiği uçağın tuvaletinde kendini tatmin ettiği görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabından paylaşan Kerimcan Durmaz, büyük tepki çekmiş ardından hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştı. Uzun süre sessizliğini koruyan Kerimcan Durmaz, önceki gün eğitim için bir süreliğine Amerika'ya yerleştiğini açıklamıştı. Durmaz'ın Beykoz Acarkent'te oturduğu villasından kovulduğu ve ardından Amerika'ya yerleşme kararı olduğu iddia edildi.

"SİTEYİ TERK ETSİN"

Ancak gitmeden önce yaşadığı bir olay magazin gündemini sarstı. Aylık kazancı 500 bin TL'yi bulan ünlü fenomen, Beykoz Acarkent'te kirası 30 bin TL olan villada oturuyordu. Posta'nın haberine göre havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Uçaktaki skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent'in sahibi Erdal Acar, Kerimcan'a "Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor" mesajını gönderdi.

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

ÇALIŞANLARI ARACILIĞIYLA SİTEDEN KOVDU

Ancak Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar'dan gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre, Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz'ı siteden kovdu. Durmaz bunun ardından eşyalarını arkadaşlarının evinde taşıdıktan sonra Amerika'ya yerleşme kararı almış.

Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı
Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı
Kerimcan Durmaz, Acarkent'teki bu villada oturdu
Amerika\'ya yerleşen Kerimcan Durmaz\'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı

Son Dakika Magazin Amerika'ya yerleşen Kerimcan Durmaz'ın oturduğu siteden kovulduğu ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (65)

  • Belediyenin onundeki adam: Imamoglu hani kimsenin ekmegi ile oynamiyacaktin yok iscinin yanindayim takiye size emeklerken ogretiliyor 21 29 Yanıtla gökhan: seçime 10 gün kala yandaşları doldurmuşlar belediyeye 2500 kişi alınmış işe 28 11 Asvalt simetri mühendisi: Belediyede sadece kaldırım muhendislerini işten cıkarttılar 9 2 etme bulma dunyası : sen bu kafayla belediye onunde daha cok kalırsın . 2500 kisilerden birisin anlasılan . baskan, vasıflı olan kisiler basvuru yapsın demis 2500 kisiden 1-2 kisi ancak ,o da tesadüf eseri yanlıslıkla cıkar . yetim hakkı yemeyin birader yoksa baskalarından ne farkınız kalır. issiz bir sürü üni mezunu var . garibanlar simit bile yiyemiyor günde . sen baskasının hakkını yiyip koltukları mesgul edersen ,yan gelip yatarsan adam da cıkarır seni işten . alınma gucenme yok dogruya dogru :) 3 4
  • 46: pislik heryerde pisliktir 33 3 Yanıtla
  • ümit: Mülteciler ülkeye daha zararlı ilk önce onları çıkartın ülkeden 6 14 Yanıtla miskin: bakan soylu bugün açıklama yaptı suriyeli sayısı 3,5 milyon sadece bildiğimiz afganları diğer mültecileri sayamıyoruz zaten hepsi kayıt dışı 7 0 SERKAN: ÇOK SEVİYORSAN SENİDE AMERAİKAYA KERİMCANIN YANINA GÖNDERELİM 1 5 ümit: serkan ahlak bekçiliği yapmak istiyorsan suriyeliler hergün suça karışıyor tecavüz hırsızlık bunlarda, ekonomiye en çok zararı veren bunlar işsizlık bunların yüzünden oluşuyor her iş yerinde en az iki suriyeli çalışıyor bugüne kadar kaç tane çocuğa tecavüz ettiler sendemültecileri çok seviyorsan senide suriyeye gönderelim biraz milliyetçi olun bu kadarmı düşmansınız kendi ülkenize 5 0 haklısınız: kerimcanın yapacak tek seyi kalmıstı defolup gitmek iyi de yapmış bi daha da gelmesin . miskin birader, 3,5 milyon kayıtlı olanlar onların birde 1,5 milyon dogurdukları cocukları var. artı kayıt dışı olanlar sayılmıyor bile .ulkeye kacak girenler cabası .sokakta türke rastlamak zor heleki istanbulda.kimse dısarı cıkamıyor bizim insanlarımız. kendi ulkemizde multeci olan biziz bu duruma gore. bi ulke gosterselerde oraya gitsek bari hepbirlikte :)) 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement