Amerikalılar, Drogba'yı İstiyor - Son Dakika
Spor

Amerikalılar, Drogba'yı İstiyor

Amerika'nın New York Red Bulls takımı, Galatasaray'la sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Drogba'nın peşini bırakmıyor.

17.01.2014 08:36  Güncelleme: 09:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Didier Drogba ile ilgili Amerika'dan yeni bir transfer iddiası geldi. Son dönemde Avrupa'da forma giyen yıldızları ülkeye getiren MLS'e Drogba'nın da gidebileceği yazıldı.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Milliyet'ye yer alan habere göre; Geçtiğimiz günlerde de adı New York ekibi ile anılan Drogba'nın York Redd Bulls Genel Menajeri Gerard Houllier'nin Drogba ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı da kaydedildi. İtalya'da yayın yapan Calcioweb.eu sitesinde yer alan habere göre sezon sonu için 35 yaşındaki forvetin MLS'e gidebileceği belirtilirken, Drogba'nın da New York'ta yaşamaya sıcak baktığı ifade edildi.

AMERİKALILAR ÇOK İSTİYOR

Daha önce Henry ve Rafael Marquez'i kadrosuna katan New York Red Bulls'un yeni bir yıldızı daha kadrosuna katmak istediği dile getirilirken, rakip kulüp FC Toronto'nun Michael Bradley ve Jermain Defoe ile anlaşması nedeniyle karşı bir atak gerçekleştirmek istedikleri belirtildi.

Didier Drogba'nın sezon sonunda New York Red Bulls'un en önemli hedefi olduğu da vurgulanırken, resmi adımın kısa süre içerisinde atılacağının altı çizildi.

Amerikalılar, Drogba\'yı İstiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Amerikalılar, Drogba'yı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement