Amerikalılar Galatasaraylı De Jong ile Dalga Geçti - Son Dakika
Spor

Amerikalılar Galatasaraylı De Jong ile Dalga Geçti

Amerika Futbol Ligi'nin resmi twitter hesabından, Galatasaray'ın yeni transferi Nigel de Jong'la dalga geçtikleri bir video yayımlandı.

03.09.2016 10:32  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı-Kırmızılı kulübün taraftarın gözünde ayrı bir yeri olan Pitbull Melo'nun yerini doldurması için transfer ettiği Nigel de Jong'la ilgili Amerika'dan gelen veda mesajı şaşkınlık yarattı. 66 saniyelik alaycı video, sosyal medyada taraftarlar arasında günün en çok konuşulan konularından biri oldu.

SOSYAL MEDYADAN DALGA GEÇTİLER

Amerika'daki Major League Soccer'ın (MLS) resmi twitter hesabından hazırlanan videoda Hollandalı yıldızın olumsuz yönleri görüntüler eşliğinde sıralanıyor. "King Kong, Pitbull, Çim biçme makinası gibi" lakapları olan yıldızın rakiplerine sert müdahaleleri, kart gördüğü anlar, kötü şutları da videoda yer alıyor.

"MAAŞ BÜTÇESİ AÇILDI"

Sıradaşı uğurlama videosunda "De Jong, Şubat'ta MLS'ye geldi, 18 maça çıktı. Toplamda kaleyi bulan 5 şut çekti. Sıfır gol, sıfır asist. 3 sarı kart, 1 kırmızı kart gördü. Bu kartlar yüzünden 3 maç ceza aldı. Bu transfer LA Galaxy için harika. Şimdi maaş bütçesi açıldı ve daha iyi hamleler yapabilir" ifadeleri yer alıyor.

LA GALAXY: BİZ YAPMADIK

31 yaşındaki oyuncuyla ilgili slayt gösterili bu video çok yankı yaratıp tepkiler alınca, MLS görüntüleri silmek zorunda kaldı. La Galaxy kulübü de "Bu videoyu biz değil MLS yapmış. Lütfen bizi etiketlemeyin" açıklaması yaptı.

Amerikalılar Galatasaraylı De Jong ile Dalga Geçti

Son Dakika Spor Amerikalılar Galatasaraylı De Jong ile Dalga Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement