Amour - Aşk" Konseri - Son Dakika
Kültür Sanat

Amour - Aşk" Konseri

Mezzo Soprano & Oyuncu Dominique Hoff ve Piyanist İnci Yakar Birol'dan Anlatımlı "AMOUR / AŞK" Konseri 12 Mart'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde.

12.03.2017 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mezzo Soprano & Oyuncu Dominique Hoff ve Piyanist İnci Yakar Birol'dan Anlatımlı "AMOUR/ AŞK" Konseri 12 Mart'ta Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde...

Fransız mezzo-soprano sanatçısı, aynı zamanda hikayeci ve oyuncu olan Dominique Hoff, "AMOUR/ AŞK" temalı "anlatımlı" konserde, bizlere alışılmışın dışında, kendine has bir deneyim sunuyor. Bu konseptte; Ezgilerin şiirleri anlatılır-okunmaz, söylenmez ancak anlatılır, oynanır. Bazen dansla ifade edilir ve hemen ardından piyano eşliğinde şarkı olarak söylenir. Aynı ses üzerinden, şiire dalınır, şiirden şarkıya geçilir. Bestecinin izinden giderek, konuşulan kelimelerden söylenen kelimelere geçilir...

Le Parisien, bu yeni konser biçimini "Bir vahiy!" diyerek kutlamış ve "Bu anlatıcı şarkıcı (Dominique Hoff), Schumann'ı sevdiriyor" diye başlık atmıştır  (Olivia Peresson, Aralık 2006). Ekim 2009'da piyanist Pascal Amoyel onun hazırladığı Schubert'in Kış Yolculuğu (Winterreise) eserini "Notes d'Automne" Festivali'nin programına koyarak, eserden "yeni bir konser kavramı, heyecan verici" diye söz etmiştir.

Kendisine piyanoda İnci Yakar Birol'un eşlik edeceği Hoff, konser programında; Debussy, Berlioz veya Fauré'nin aşk melodilerinden oluşan büyüleyici bir dünya sunacak. Bu sıra dışı ve muhteşem konser deneyimini 12 Mart Pazar akşamı Leyla Gencer Opera' da yaşabilirsiniz.

Detaylar :

İl : İstanbul

İlce : Bakırköy

Mekan : Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Mekan Adresi : Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27/ 31

Başlangıç Saati : 12.03.2017 18: 00: 00

Bitiş Saati : 12.03.2017 20: 00: 00

Kategori : "Amour - Aşk" Konseri

Tür : Konser

Ücretlimi? : Hayır

Kaynak: Etkinlik.io

Son Dakika Kültür Sanat Amour - Aşk' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement