Ampute Futbol Süper Ligi - Son Dakika
Yerel

Ampute Futbol Süper Ligi

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Ayyıldızspor ile Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik Spor arasında oynanan maç, 9-0 mağlup durumdaki ev sahibi ekibin iki kalecisinin de sakatlanması üzerine hakem kararıyla 32.dakikada sona erdi.

03.03.2013 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Ayyıldızspor ile Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik Spor arasında oynanan maç, 9-0 mağlup durumdaki ev sahibi ekibin iki kalecisinin de sakatlanması üzerine hakem kararıyla 32. dakikada sona erdi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun organize ettiği Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya Ayyıldızspor ile Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik Spor, İnönü Üniversitesi Stadı'ndaki sentetik çim sahada karşılaştı.

Maçı, Ümit Topcuoğlu, Ersin Özdemir ve Tuncay Acu hakem üçlüsü yönetti. Üstün bir oyun sergileyen Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik Spor, Şehmuz (3), Ali (2), Barış, Mehmet, Adem ve Selami'nin attığı gollerle skoru 9-0'a getirdi.

Karşılaşmanın ilk yarısında Malatya Ayyıldızspor'un kalecisi Engin, sakatlanarak yerini yedek kaleci Fırat'a bıraktı. Fırat da 32. dakikada sakatlanınca sağlık kontrolü yapıldı.

Fırat oyuna devam edemeyince Malatya ekibi, iki kalecisinden de yoksun kaldı. Bu durumu gözönünde bulunduran hakemler, kurallar gereği maça devam edilemeyeceğini belirterek, karşılaşmayı bitirdi.

Maçın skoruyla ilgili kararı, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun vereceği belirtildi.

Muhabir: Mehmet Emin Göresiye/ Yeter Erdine

Yayıncı: Ahmet Ekici - MALATYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ampute Futbol Süper Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement