AMPUTE TAKIMI VE SAVCILARIN MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR VE AHMET ÇAKAR YÖNETTİ - Son Dakika
Güncel

AMPUTE TAKIMI VE SAVCILARIN MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR VE AHMET ÇAKAR YÖNETTİ

DÜNYA Engelliler Günü'nde Pendik Belediyesi Ampute takımıyla Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli hakim ve savcılar arasında gösteri maçı yapıldı.

02.12.2022 13:43  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜNYA Engelliler Günü'nde Pendik Belediyesi Ampute takımıyla Anadolu Adalet Sarayı'nda görevli hakim ve savcılar arasında gösteri maçı yapıldı. Maçı FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve eski hakem Ahmet Çakar yönetti. Pendik Belediyesi Ampute takımı maçı 4-3 kazandı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde farkındalık yaratmak amacıyla Anadolu Adliyesi, Pendik Belediyesi ve Pendik Kaymakamlığı tarafından etkinlik düzenlendi. Açılış konuşmalarının ardından Pendik Belediye Ampute takımı ve Anadolu Adliyesi'nde görevli hakim ve savcılardan oluşan takım, gösteri maçı yaptı. Maçı FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ve eski hakem Ahmet Çakar yönetti. Gösteri maçını Pendik Belediyesi Ampute takımı 4-3 kazandı. Etkinliğe, Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Beykoz Başsavcısı Mehmet Aydın, Anadolu Adliyesi Komisyon Başkanı Bekir Altun, çok sayıda başsavcıvekili, savcı, hakim, adliye personeli ve belediye çalışanı katıldı.

Etkinlik Başsavcıvekili Uğur Seçkin'in konuşmasıyla başladı. Seçkin konuşmasında, Dünyada olduğu gibi ülkemizde de engelli kardeşlerimizin her türlü imkandan özgürce ve rahatça yararlanabilmeleri, toplumda bu konuda farkındalık yaratmak amacıyla kamu, yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirilmesi adına, çeşitli etkinlikler yapılmaktadır. İstanbul Anadolu Adliyesi olarak bizler de hem bireysel hem kurumsal olarak bugün engelli kardeşlerimizle beraber günün anlamına dikkat çekebilmek amacıyla Pendik Belediyesi ve Kaymakamlığımızla birlikte bugün buradayız dedi.

HAYATIMDA MANEVİ YÖNDEN YÖNETTİĞİM EN YÜKSEK KALİTELİ MAÇ

Ahmet Çakar, Öncelikle Pendik Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Bir vatandaş olarak minnettarım. Dünya Engelliler Günü anısına Pendik Ampute takımıyla, yargı mensuplarımız bir gösteri maçı yapacaklar. Sevgili kardeşim Cüneyt Çakır ile beraber maçı yöneteceğiz. Hayatımda manevi yönden, yönettiğim en yüksek kaliteli maç diye konuştu.

ASLINDA HEPİMİZ BİRER ADAYIZ

FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, farkındalık yaratmak için biz de destek olmak istedik. Aslında sadece tek bir gün olarak bakmamak lazım. Hayatın her anında bunu yaşamak, hissetmek ve destek olduğumuzu onlara hissettirmek gerekir. Aslında hepimiz birer adayız. Yarın sabaha nasıl uyanacağımızın bir garantisi yok. Bir dakika sonrasının ne olacağının garantisi yok. Bunun bilinciyle yaşayalım. Hayata böyle bakmak lazım. Ben bu organizasyonu düzenleyen başta Pendik Belediyesi olmak üzere, herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün burada olmaktan dolayı da çok mutluyum şeklinde konuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcıvekili İhsan Kamil, Dünya Engelliler Günü'nü geçen yıl, yine aynı atmosfer içerisinde düzenlemiştik. Bu sene ikincisini düzenliyoruz. İstanbul Anadolu Adliyesi, Pendik Kaymakamlığı ve Pendik Belediyesi'nin katılımıyla, ayrıca kıymetli hocalarımız Cüneyt Çakır ve Ahmet Çakar'ın da yönetiminde bizler maç yapacağız. Güzel bir müsabaka olmasını diliyorum. Ampute takımımızla gurur duyuyoruz. Türk milletine güzel bir örnek olmuşlardır. Yüreklerinde o Türklük ruhunu taşıdıktan sonra, neleri başarabileceklerini hepimize örnek olarak göstermişlerdir. Biz de inanıyoruz ki o Türklük ruhunu taşırsak bireysel ve takım sporlarında başarılı oluruz. Yeter ki yüreğimizdeki engeller olmasın. Hepimiz engelli olabiliriz. Çok sayıda engelli vatandaşımız var. Onlara örnek olmak istiyoruz. Farkındalık yaratmak istiyoruz. Toplum içerisinde hepimiz eşit bireyleriz diye konuştu.

AMPUTE TAKIMI VE SAVCILARIN MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR VE AHMET ÇAKAR YÖNETTİ
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AMPUTE TAKIMI VE SAVCILARIN MAÇINI CÜNEYT ÇAKIR VE AHMET ÇAKAR YÖNETTİ - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement