"Ana Baba Okulu-3" Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

"Ana Baba Okulu-3" Sona Erdi

Meram Belediyesi ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen "Ana Baba Okulu-3" düzenlenen panelle sona erdi.

29.01.2012 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meram Belediyesi ve Meram Rehberlik Araştırma Merkezi işbirliğiyle düzenlenen "Ana Baba Okulu-3" düzenlenen panelle sona erdi.

Belma-Azmi Beğen Yaşam Merkezi'ndeki panele Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Veli Koç ve çok sayıda anne-baba katıldı.

Yaptıkları hizmetlerle 7'den 70'e toplumun her kesimini kucakladıklarını vurgulayan Kalaycı, "İlkini 2009'da gerçekleştirdiğimiz Ana Baba Okullarının, halkımızın yoğun ilgisi nedeniyle peş peşe ikincisini ve üçüncüsünü düzenledik. İnşallah en kısa süre içinde de dördüncüsünü düzenleyeceğiz. Bu eğitim seminerlerini gerçekleştirmemizde önemli katkıları olan Meram Rehberlik ve Araştırma Merkezi ile değerli akademisyenlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Ana Baba Okulu-3, Prof. Dr. Ramazan Arı'nın oturum başkanlığını yaptığı panelle sona erdi. Panele Prof. Dr. Binnur Yeşilyaprak, Prof. Dr. Engin Deniz ve Doç. Dr. Erdal Hamarta konuşmacı olarak katıldı.

Kalaycı, programın sonunda Ana Baba Okulu-3'e katılanlara sertifika verdi.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Ana Baba Okulu-3' Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement