ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açılıyor - Son Dakika
Güncel

ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açılıyor

ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açılıyor

Türkiye'de birçok ilde il başkanlığı kurulan Ana Parti'nin Bursa İl Başkanlığı açılacak. Açılışa bizzat katılacak olan Ana Parti Genel Başkanı Ahmet Özal partililere seslenecek.

29.01.2015 21:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Siyasi Hayatına 7 Kasım 2014 tarihinde giren Ana Parti Bursa İl Başkanlığı açılıyor. 30 Ocak 2015 Cuma günü saat 14.00 da görkemli bir açılış töreniyle faaliyete girecek olan ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen siyasetçilere de ev sahipliği yapacak.

Merhum 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın oğlu Ahmet Özal'ın 7 Kasım 2014 tarihinde kurduğu Ana Parti tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. Türkiye'de bir çok ilde il başkanlığı kurulan partinin 30 Ocak 2015 tarihinde Bursa İl Başkanlığı açılışı yapılacak. Açılışa bizzat katılacak olan ANA Parti Genel Başkanı T. Ahmet Özal burada partililere seslenecek.

ANA Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'ın Bursa'ya gidecek olması hem siyaset camiasını heyecanlandırırken hem de Bursalıları sevindirdi. Merhum 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ı çok seven Bursalılar Ahmet Özal'ın geleceğinden dolayı mutluluk duyduklarını belirttiler. Ahmet Özal'ın ziyaretinin kendilerine güç katacağını belirten ANA Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara bölgesi Genel Başkan Yardımcısı İş Adamı Oğuzhan Aygül, "ANA Parti'nin Genel Başkanı ve 8.Cumhurbaşkanı Merhum Turgut Özal'ın oğlu Sayın T. Ahmet Özal Ana Parti Bursa İl Başkanlığının açılışını yapmak için 30 Ocak Cuma günü ilimize teşrif edeceklerdir. Bu teşrif bizlere güç verecektir. Genel Başkanımızı Bursa'da ağırlamaktan büyük onur duyarız" dedi.

Açılışa tüm Bursalıları davet eden, Ana Parti Bursa İl Başkanı ve Marmara bölgesi Genel Başkan yardımcısı iş adamı Oğuzhan Aygül şöyle dedi:

"Yarın açacağımız Bursa il başkanlığı binasına tüm Bursa halkımızı davet ediyoruz. Genel merkezi Ankara'da kurulan Ana Parti 7 Kasım 2014 kurulmuştur. Allah'ın izniyle Bursa ilimize layık olacak bir il başkanlığının açılışını yapacağız. Partimizin kapısı tüm halkımıza açıktır. Hangi partiden olursa olsun hiç parti ayırımı yapmadan halkımıza hizmet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bu makamlar gelip geçicidir önemli olan halkımızın sorunlarını çözmek ve gidermektir. Allah'ın izniyle çok güzel bir ekip çalışması yapacağız. Rahmetli merhum Cumhurbaşkanımız Turgut Özal'ın kaldığı ve bıraktığı yerden devam ederek hem Bursa'mızı hem Türkiye'mizi el birliğiyle kalkındıracağız"

ANA Parti Bursa İl Başkanı Oğuzhan Aygül; Ana Parti Genel Başkanı Ahmet Özal'ında katılacağı açılış ve gezi programını da açıkladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel ANA Parti Bursa İl Başkanlığı Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement