Anadolu Ajansı 98 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 98 Yaşında

Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğüne kutlama ziyaretleri gerçekleşti.

06.04.2018 14:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ajansı'nın (AA) 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla AA Edirne Bölge Müdürlüğüne kutlama ziyaretleri gerçekleşti.

AA Edirne Bölge Müdürlüğü'nde, AA Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, Edine Belediyesi Basın Müdürü Selim Bilginkaya, Edirne Valiliği Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ender Aydın, Basın - Yayın ve Enformasyon Edirne Müdürü Uğur Ülgen, Basın İlan Kurumu Edirne Şube Müdürü Ebubekir Günel, Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, başkan yardımcısı Sezgin Kaplan ve AA muhabirleri ile AA 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla kutlama pastası kesildi.

Ziyaretler

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Anadolu Ajansı (AA) Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Cırıt, Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Anadolu Ajansı'nın kurulduğu günden bu yana Anadolu'nun sesini dünyaya duyurarak önemli bir misyon üslendiğini belirten Cırıt, "Ulusal ve uluslararası alanda yayın ağını ve içeriğini genişleten Anadolu Ajansı'nın 98. yaşını kutlar, nice başarılı yıllar dilerim." dedi.

Ziyarette, Edirne Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Soytürk, Edirne Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü İbrahim Biga da yer aldı.

Edirne Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, AA'nın 98. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla, AA Edirne Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nın 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Hacıoğlu, milli mücadele günlerinden bu yana görevini en iyi şekilde yapan Anadolu Ajansı'nı kutladı.

Ayrıca, Devlet Türk Müziği Topluluğu Müdürü Fadıl Atik, Ziraat Bankası Edirne Bölge Müdürü Kemalettin Bayat, Ziraat Bankası Edirne Şube Müdürü Yusuf Şekerci de ziyarette bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı 98 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement