Anadolu Ajansı'nın Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Anadolu Ajansı'nın Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü

Anadolu Ajansı\'nın Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü

Gümüşhane Valisi Mayda: "Anadolu Ajansı, milli mücadele yıllarından bu yana halkımızı bilgilendirmekte, Türk milletinin sesini dünyaya duyurmaktadır"

08.04.2014 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Anadolu Ajansı'nın (AA), milli mücadele yıllarından bu yana halkı bilgilendirdiğini ve Türk milletinin sesini dünyaya duyurduğunu bildirdi.

Vali Mayda, AA'nın kuruluşunun 94. yıl dönümü dolayısıyla Trabzon Bölge Müdürü Murat Kaban'a gönderdiği kutlama mesajında, ulusal ve uluslararası seviyede güvenilir haber ağı olan AA'nın, geçmişte olduğu gibi bugün ve gelecekte de Türkiye'nin ve basının gelişmesine katkılarının devam edeceğine inandığını belirtti.

Mayda, mesajında, "Anadolu Ajansı, milli mücadele yıllarından bu yana halkımızı bilgilendirmekte, Türk milletinin sesini dünyaya duyurmaktadır. Gelişmiş haber ağı, hızlı haber akışıyla Türk basınının temel taşı ve bir anlamda gazetecilik okulu olan Anadolu Ajansı'nın 94. kuruluş yıl dönümünü tebrik eder, size ve şahsınızda mensuplarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer verdi. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Ajansı'nın Kuruluşunun 94. Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement