Anadolu Ateşi'nin "Troya"Sı Antalya'da Sahnelenecek - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ateşi'nin "Troya"Sı Antalya'da Sahnelenecek

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun "2018 Troya Yılı"na özel hazırladığı "Troya Müzikali" Antalya'da seyirciyle buluşacak.

07.02.2018 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun "2018 Troya Yılı"na özel hazırladığı "Troya Müzikali" Antalya'da seyirciyle buluşacak.

Türkiye'nin farklı illerinin yanı sıra 100'ün üzerinde ülkede, 45 milyon seyirciye ulaşan topluluk, turizmin başkenti Antalya'da her hafta "Anadolu Ateşi", nisan ayı ortalarından itibarense cuma günleri "Troya" gösterisini sahneleyecek.

Topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, Belek Turizm Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısında, Anadolu Ateşi'nin 17'nci senesini kutladıklarını, İstanbul'da 5 bininci gösteriyi yaptıklarını söyledi.

Şu ana kadar 100'den fazla ülkede gösteri yaptıklarını hatırlatan Erdoğan, "Önümüzdeki günlerde Ankara'da gösteriler var. Troya Müzikali, ardından iki Anadolu Ateşi yakacağız. İstanbul'da yine Troya ve Anadolu Ateşi yaktık. İstanbul'da iki günde 24 bin seyirciye ulaştık." diye konuştu.

Ankara'da yapacakları gösteriler için biletlerin bir ay öncesinden tükendiğini dile getiren Erdoğan, Türkiye'de Anadolu Ateşi'ne müthiş bir ilgi olduğunu vurguladı.

Troya için hazırladıkları gösterilerin anlamlı olduğunu ifade eden Erdoğan, "Troya gösterilerini hem Antalya'da yapacağız haftada bir gün hem de Türkiye turnesi gerçekleştireceğiz. 25 ilde gösterilerimiz olacak. Önemli yenilikler, değişiklikler yapıldı, bambaşka bir Troya gösterisi hazırladık. Avrupa'nın 10 başkentinde de Troya'yı sahneleneceğiz. Seyirci reaksiyonuyla da İstanbul'da bunu çek ettik. 20 dakika ayakta alkış aldık. Kültür ve Turizm Bakanlığının desteğiyle etkinliklerimizi yapıyoruz." dedi.

Troya etkinliklerini, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş ile Çanakkale'den duyurduklarını anımsatan Erdoğan, bu konuda en iyisini yapmak için çalıştıklarını kaydetti.

Antalya'da yıllardır devam eden turizm anlayışını değiştirmek için çaba harcadıklarını belirten Erdoğan, Türkiye'ye gelen turistlerin Türk eğlencesini, sanatını görmek için önceden bilet almasını sağlayacak çalışma yaptıklarına dikkati çekti.

Erdoğan, "Antalya'daki Troya gösterilerini, The Land of Legends'in Chapito gösteri merkezinde yapacağız. Anadolu Ateşi'ni ise yine Aspendos'taki gösteri merkezinde sürdüreceğiz. Yıllardır tek başımıza çaba gösterirken The Land of Legends ile birlikte çalışmayı uygun gördük. Böylece seçenekler arttı, otellerde de özel çalışmalarımız olacak." diye konuştu.

Anadolu Ateşi\'nin "Troya"Sı Antalya\'da Sahnelenecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ateşi'nin 'Troya'Sı Antalya'da Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement