Anadolu'da Bahriyeli Başkan - Son Dakika
Ekonomi

Anadolu'da Bahriyeli Başkan

Anadolu\'da Bahriyeli Başkan

Erdoğan Özoğul'un yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılmasıyla boşalacak olan Anadolu Motor Üretim ve Pazarlama Genel Müdürlüğü makamına ise 1 Ağustos 2016 itibariyle Genel Müdür Yardımcısı Serkan Eriş getirilecek.

18.04.2016 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdoğan Özoğul'un yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılmasıyla boşalacak olan Anadolu Motor Üretim ve Pazarlama Genel Müdürlüğü makamına ise 1 Ağustos 2016 itibariyle  Genel Müdür Yardımcısı Serkan Eriş getirilecek.

1 Mayıs–31 Temmuz arası Çelik Motor'da Genel Müdür Yardımcısı olarak  görev yapacak olan Özgür Maraş da 01 Ağustos'tan itibaren Genel Müdür olarak atandı."

65 BİN ADETLİK PARK

Kamil Eser'in yerine başkan olarak atanan Bora Koçak, Çelik Motor'da önemli başarılara imza atarken yarattığı 'Garenta' markası ile filo ve günlük kiralama sektörlerinden iki yılda zirveye çıkıp, uluslararası pazarlara açılma yolunda önemli adım attı. Çelik Motor'da Kia, Garenta ve ikinciyeni.com markalarıyla 65 bin adetlik bir araç filosunu yönetin Koçak, yeni görevinde Çelik Motor'un dışında ağırlıklı olarak Japon Isuzu'nun Türkiye'deki yatırımlarını ve üretimini artırmasına odaklanacak.  İş hayatına deniz subayı olarak başlayan ve 7 yılını denizlerde geçiren Koçak, "Ekip ruhunun önemini savaş gemisinde öğrendim" yorumunu yapmıştı. Bora Koçak'ın yerine Çelik Motor'a 1 Ağustos'tan itibaren Genel Müdür olacak Özgür Maraş ise Yapı Kredi Leasing'in Genel Müdürüydü. Anadolu Grubu, Bora Koçak'ın yerine önemli bir transfere de imza atmış oldu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Ekonomi Anadolu'da Bahriyeli Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement