Anadolu Filarmoni Orkestrası, Atatürk'ü Özel Etkinlikle Anacak - Son Dakika
Yerel

Anadolu Filarmoni Orkestrası, Atatürk'ü Özel Etkinlikle Anacak

Anadolu Filarmoni Orkestrası, Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74.yılında ulu önderi özel bir etkinlik ile anacak.

05.11.2012 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Filarmoni Orkestrası, Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 74. yılında ulu önderi özel bir etkinlik ile anacak.

Atatürk'ü Anma Özel Konseri, 10 Kasım Cumartesi akşamı Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Yunus Emre Salonu'nda saat 20.30'da başlayacak.

Librettosu eski Devlet Bakanı Yılmaz Karakoyunlu tarafından kaleme alınan müzikli anlatıda şiirleri İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Misket Dikmen ile İzmir Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ seslendirecek.

Anadolu Filarmoni Orkestrası Şefi Cemil Günçer yönetimindeki etkinlikte bale sanatçıları ve zeybekler özel koreografilerle sahnede yer alırken, resim ve heykel sanatçısı Güner Özkan da etkinlik süresince Atatürk konulu bir resim çalışması yapacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini Anadolu Filarmoni Orkestrası Kurucu Müdürü ve Genel Sanat Koordinatörü Kenan Gökkaya'nın yapacağı müzikli anlatıda, Nazım Hikmet, Cahit Külebi, Fazıl Hüsnü Dağlarca, Attila İlhan, Halim Yağcıoğlu gibi önemli şair ve edebiyatçıların şiirleri yer alacak, şiirlere klasik müzikten türkülere kadar geniş bir müzikler eşlik edecek.

Etkinlik ücretsiz olarak izlenebilecek.

Muhabir: Senem Yazıcı

Yayıncı: Ramazan Ercan - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Filarmoni Orkestrası, Atatürk'ü Özel Etkinlikle Anacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement