Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu

Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu

Basın İlan Kurumunun (BİK) Genel Kurulu'na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi gerçekleştirildi.

11.02.2017 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın İlan Kurumunun (BİK) Genel Kurulu'na katılacak olan Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin seçimi gerçekleştirildi. Seçime katılan 8 aday arasından Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen delegelerin oyları ile yeniden göreve getirildi.

Basın İlan Kurumu Teşkiline Dair Kanunu gereğince Anadolu gazete sahiplerinin Basın İlan Kurumu Genel Kurulu'na katılacak 3 temsilcisinin seçimi, Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Ankara Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Oy kullanma işlemi öncesinde BYEGM yetkilileri, Anadolu'nun dört bir yanından gelen delegeleri, seçimler hakkında bilgilendirdi.

Seçimde Divan Başkanlığına Sefa Özdemir, Divan üyeliklerine İsmet Akıncı, Mehmet Ergün, Selami Bilgin ve Barina Utkan oy birliği ile seçildi.

Anadolu gazete sahiplerinin 3 temsilcisinin belirleneceği seçimlere 8 aday başvuruda bulundu. Toplam 492 delegeden, oy kullanan 461 delegenin oyunu alan Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, yeniden seçimi kazanarak BİK Genel Kurul üyeliği ve BYEGM Kartları Komisyonu üyeliğine seçildi.

BİK Anadolu Gazete Sahipleri Temsilciliği görevine yeniden seçilen Mehmet Nuri Kolaylı, Mustafa Arslan ve Şevket Erzen, kendilerine destek veren tüm delegelere teşekkür ederek kendilerine gösterilen güveni bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da boşa çıkarmayacaklarını belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Gazete Sahiplerinin Bik Temsilcileri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement