Anadolu Jet Türkiye Uçuyor Buluşmaları Gerçekleşiyor - Son Dakika
Güncel

Anadolu Jet Türkiye Uçuyor Buluşmaları Gerçekleşiyor

Anadolu Jet Türkiye Uçuyor Buluşmaları Gerçekleşiyor

Anadolu Jet'in Mevlana Kalkınma Ajansı ve Turkish Cargo işbirliğinde düzenlediği Türkiye Uçuyor Buluşmaları Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla 14 Kasım 2013 tarihinde Konya'da gerçekleştirilecek.

14.11.2013 21:54  Güncelleme: 21:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu'daki aile şirketlerini ve KOBİ'leri Türkiye'nin 2023 vizyonuna hazırlayan, Anadolu Jet'in Mevlana Kalkınma Ajansı ve Turkish Cargo işbirliğinde düzenlediği Türkiye Uçuyor Buluşmaları Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımlarıyla 14 Kasım 2013 tarihinde Konya'da gerçekleştirilecek.

2012 yılının son üç ayında üç farklı ilde pilot çalışmaları yapılan ve 2013 Ocak ayı itibariyle başlayan ve tüm Anadolu'ya yayılan bu ulusal projenin sıradaki ayağı 14 Kasım 2013 Perşembe günü saat 14.30'da Rixos Konya Otel'de gerçekleştirilecek. "Türkiye Uçuyor Buluşmaları" Konya Etkinliği,yerel ve mülki idarecilerin yanı sıra Konyalı aile şirketlerini ve girişimcileri de bir araya getirecek.

Açılış konuşmaları ile başlayacak Türkiye Uçuyor Buluşmaları Konya Etkinliği'nin ilk bölümüne Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz katılarak bir konuşma yapacak. Ayrıca etkinlik kapsamında 'Türkiye Nasıl Uçar?' konulu bir panel de düzenlenecek. Ekonomist Dergisi Yayın Yönetmeni Talat Yeşiloğlu moderatörlüğünde gerçekleşecek panel; Güneş Enerjisinden Soğutma Sistemi'nin mucidi, araştırmacı, girişimci Dr. Ahmet Lokurlu; genç girişimci, gençlerin Ömer Abi'si Ömer Ekinci; TOBB İstanbul Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Dinçbal Kal ve Mevlana Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü İsmail Ünver'i ağırlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Jet Türkiye Uçuyor Buluşmaları Gerçekleşiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement