Anadolu'nun Geleneksel Lezzetleri Kiva Bomonti'de - Son Dakika
Kadın

Anadolu'nun Geleneksel Lezzetleri Kiva Bomonti'de

Anadolu\'nun Geleneksel Lezzetleri Kiva Bomonti\'de

Anadolu’nun geleneksel reçetelerini özüne sadık kalarak hazırlayan ve yöresel yemekleri günümüze taşıyan Kiva, geniş bahçesi ve zengin menüsü ile yaz akşamları için keyifli bir ortam sunuyor.

05.07.2018 12:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu'nun geleneksel reçetelerini özüne sadık kalarak hazırlayan ve yöresel yemekleri günümüze taşıyan Kiva, geniş bahçesi ve zengin menüsü ile yaz akşamları için keyifli bir ortam sunuyor.

Akşam saatlerinde misafirlerini meyhane konsepti ile ağırlayan Kiva, bomontiada avluya hakim dış alanında doyumsuz sohbet masalarına ev sahipliği yapıyor. İmza yemeklerinin yanı sıra meze çeşitleri ile de oldukça iddialı olan Kiva, Anadolu mutfağının geniş lezzet yelpazesini masalara taşıyor.

Humus, topik, fava, fellah köftesi, yoğurtlu atom, mercimek dondurma, acılı ezme gibi klasikleşen mezelerin yanı sıra Kiva, kendi yorumunu kattığı özgün sunumları ile farklı lezzetleri de misafirleri ile buluşturuyor.

Hatay mutfağının yıldızlarından abagannuş, Gürcü mutfağının özgün tatlarından cevizli patlıcan, Çerkez salatası, dil söğüş, közlenmiş al biber, Ege'nin taze otlarıyla hazırlanan Nuraniye, Akdeniz'in ünlü mezelerinden tahinli tarator, cacık, patatesli salatalık ve şakşuka Kiva farkı ile tadılması gereken meze çeşitleri arasında yer alıyor.

Mevsimin taptaze ürünleriyle pişirilen zeytinyağlılar, ana yemekler, salatalar, ara sıcaklar ve tatlılar eşliğinde kentin merkezinde ama bir o kadar da kentin karmaşasından uzak samimi ve rahat bir ortam Kiva Bomonti, yaz akşamlarında açık havada keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Anadolu'nun Geleneksel Lezzetleri Kiva Bomonti'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement