Anadolu Partisi'nin Malkara'da İlçe Binası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Anadolu Partisi'nin Malkara'da İlçe Binası Açıldı

Anadolu Partisi\'nin Malkara\'da İlçe Binası Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa eden Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi’nin (ANA Parti) Tekirdağ’ın Malkara İlçe Teşkilatı binasının açılışı yapıldı.

25.04.2015 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa eden Emine Ülker Tarhan tarafından kurulan Anadolu Partisi'nin (ANA Parti) Tekirdağ'ın Malkara İlçe Teşkilatı binasının açılışı yapıldı.

Uzunköprü Caddesi üzeri Zülfikarağa Camii karşısında törenle gerçekleştirilen yeni parti binası açılışına, ANA Parti Tekirdağ İl Başkanı Sevtap Trakya, ANA Parti Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Adayı Ümit Özpolat, İlçe Başkanı Ali Çelikören, MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde konuşan Anadolu Partisi İlçe Başkanı Ali Çelikören, "Biz Anadolu Partisi olarak bu yola baş koymadan önce dedik ki bu milletin başı öne eğilmeyecek, bu millet ülkesini böldürmeyecek, oynanan oyunlara gelmeyecek. Biz bu yola çıkarken sağı, solu ayırmamaya, Kürdünü, Türk'ünü bir tutmaya, doğusunda, batısında aynı hizmeti sunmaya ant içtik, söz verdik. Kadın erkek eşittir dedik ve bu kutlu yola baş koyduk. Bıkmadan, usanmadan, yılmadan Ata'mızın izinde gideceğiz. Hiç şüpheniz olmasın. Bizim kitabımızda kardeşlik var, dostluk var, sahiplenmek var. Herkes çok iyi bilsin ki bizim siyasetimiz 77 milyonu bir gören Türkiye'nin özlemi birlik ve beraberlik siyasetidir" dedi.

Anadolu Partisi İl Başkanı Sevtap Trakya, 7 Haziran'da geçilmez denen seçim barajını yüzde yüz geçeceklerini belirterek, "Kısa bir zaman içerisinde sayın ilçe başkanımın da desteğiyle almış olduğum bu onurlu görevde an itibarıyla daha çok görüşeceğiz. Gelip, gideceğiz, sohbetler edeceğiz. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Sayın İlçe Başkanım Ali Çelikören ve teşkilatını tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Korkunun ecele faydası yok diyoruz, geliyoruz. 7 Haziran akşamı geçilmez denen barajı yüze yüze geçeceğiz. Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anadolu Partisi'nin Malkara'da İlçe Binası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement