Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri - Son Dakika
Yerel

Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri

Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri

Bahar şenlikleri kapsamında, Yazarlardan ve sanatçılardan oluşan Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu (AYAZMA) Futbol Takımı ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) öğrencileriyle maç yaptı.(müzik prodüktörü) ve Gökhan Türkler de (müzisyen) Barış Erten...

14.05.2013 20:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar şenlikleri kapsamında, Yazarlardan ve sanatçılardan oluşan Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu (AYAZMA) Futbol Takımı ile Anadolu Üniversitesi (AÜ) öğrencileriyle maç yaptı.

Yunus Emre Yerleşkesi'ndeki karşılaşmada, AYAZMA takımından Alpay Erdem

(karikatürist), Serkan Öz (tiyatrocu), Emre Cingöz (tiyatrocu), Ender Özkahraman

(karikatürist), Doğu Yücel (edebiyatçı), Mustafa Kemal Öztürk (müzisyen), Can Öz

(Can Yayınları Genel Müdürü), Selim Serezli (müzik prodüktörü), Necdet Dikici

(müzik prodüktörü) ve Gökhan Türkler de (müzisyen) Barış Erten (spor yazarı) ile AÜ'de öğrenim gören öğrenciler karşılaştı.

AYAZMA Takımı Teknik Direktörü Ümit Metin Yıldız, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 4 yıllık birlikteliklerinin olduğunu, sahip oldukları değerleri farklı insanlara taşımaya çalıştıklarını anlatarak, "Maç sonralı gencecik insanlarımız kaybediyoruz. Bu bizi çok üzüyor ve bunlar futbolun içinde kalmamızı güçleştiriyor. Bunları bir parça nasıl değiştirebiliriz, futbolun sadece bir oyun olduğunu, ölüm kalım meselesi olmadığını insanlara nasıl anlatabiliriz diye derdimiz var" diye konuştu.

Öte yandan maç sırasında sahaya giren bir köpek, renkli görüntülere sahne oldu. Köpeğin topun arkasından koşması maçta zaman zaman duraklamalar yaşattı.

Maç, AÜ öğrencilerinin 4-3 galibiyetiyle sona erdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Anadolu Üniversitesi Bahar Şenlikleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement