Anadolu Yayıncılarından Kampanya: "Dolarını Sat Vatanı Satma" - Son Dakika
Güncel

Anadolu Yayıncılarından Kampanya: "Dolarını Sat Vatanı Satma"

Anadolu Yayıncılarından Kampanya: "Dolarını Sat Vatanı Satma"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolardaki artış ve spekülasyonlara ’dur’ demek için başlatılan döviz bozdur kampanyasına Anadolu Yayıncılar Derneği de katıldı.

13.08.2018 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dolardaki artış ve spekülasyonlara 'dur' demek için başlatılan döviz bozdur kampanyasına Anadolu Yayıncılar Derneği de katıldı. Uluslararası finans çevreleri ve bizzat ABD Başkanı Donald Trump tarafından başlatılan Türkiye'ye ekonomik olarak diz çöktürme çalışmalarına Anadolu Medyası da dolar bozdurarak 'dur' dedi.

Bu sabah döviz bürosuna giderek dolar bozduran Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan yerel medya olarak, 'Dövizini sat ülkeni satma' kampanyası başlatıyoruz diyerek şunları söyledi:

"Kurtuluş savaşında Kuva-yi Milliye'ye destek veren yerel medya şimdi de ekonomik kurtuluş savaşına destek verecek. Bizler gezi olaylarında Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldık. 17-25 hukuk darbesine karşı Sayın Erdoğan ile görüşerek destek verdik. 15 Temmuz darbesine karşı direndik. Halkımızı darbeye karşı Anadolu da bizler sokağa çağırdık. Şimdi de ekonomik darbe yapmak istiyorlar. İktidar ve muhalefetiyle bu darbeye dur diyeceğiz."

Anadolu Yayıncılar Derneği üyesi 328 yerel gazete ve televizyonun bu kampanyaya katılacağını belirtilirken yerel medya mensupları yapacağı yayınlarla ekonomik kriz ve darbenin arka planını da halka anlatacağı kaydedildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Anadolu Yayıncılarından Kampanya: 'Dolarını Sat Vatanı Satma' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement