10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika
Toplum

10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

10 Ağustos Anafartalar Zaferi\'nin 106. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı

10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Conkbayırı'nda tören düzenlendi.

10.08.2021 12:51  Güncelleme: 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. yıl dönümü nedeniyle Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı tarafından Conkbayırı'nda tören düzenlendi.

Törene; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY, Vali İlhami AKTAŞ, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah DEMİRCAN, AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent TURAN, 2'nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa OĞUZ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR, Çanakkale Avustralya Konsolosu Lucas ROBSON, Avustralya Askeri Ataşesi Albay Richard CAMPBELL, Eceabat Kaymakamı Mustafa ÇİFTÇİLER, siyasi parti temsilcileri ve protokol üyeleri katıldı.

10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. yıl dönümü töreni; Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY, Vali İlhami AKTAŞ, 2'nci Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa OĞUZ, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR'in çelenk sunumuyla başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetleri adına Albay Hakan TEK tarafından Anafartalar Zaferi hakkında konuşma yapılırken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri ERSOY ve Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail KAŞDEMİR tarafından da günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yapıldı.

10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. yıl dönümü töreni, Şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Tilaveti, duaların okunması ve Anafartalar Zaferi Şeref Defterinin imzalanmasıyla sona erdi.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum 10 Ağustos Anafartalar Zaferi'nin 106. Yıl Dönümü Törenle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement