Anahtar Orta Sahada - Son Dakika
Spor

Anahtar Orta Sahada

Anahtar Orta Sahada

Dolmabahçe’deki derbinin kaderini takımlarının adeta kalbi konumundaki iki defansif orta saha belirleyecek. Atiba Hutchinson ve Josef de Souza ikili mücadele kazanma oranları, isabetli pas yüzdeleriyle vitrine çıkıyor.

25.02.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kazanmaya odaklanan ezeli rakiplerde derbi öncesi orta sahalarda iki isim öne çıkıyor; Atiba Hutchinson ve Josef de Souza...

Hem istatistiksel hem de taktiksel olarak bu iki futbolcu adeta takımlarının kalbi konumunda bulunuyor. Ev sahibinde Atiba'ya bakıldığında maç başına yüzde 94 gibi müthiş pas isabeti oranı, ikili mücadele kazanmada yüzde 58'lik bir başarı rakamı ve maç başına başarılı pasta 63 sayısı var.

Kanadalı yıldız, 2013'ten beri Beşiktaş'ta büyük işler yapıyor ve her sene istikrarını koruyor.

Fenerbahçe'de ise 2015'ten beri sürekli gelişen isim olan Josef de Souza, bu sezon Aykut Kocaman ile adeta zirve yaptı. Maç başına yüzde 90'lık pas isabeti, ikili mücadelede yüzde 54'lük kazanma oranı ve maç başına 50 başarılı pas rakamı. Pasaportlarına bakıldığında Avrupalı olmayan Kanadalı ve Brezilyalı, lige hem kalite katıyorlar hem de derbi öncesi taraftarlarının en güvendiği isimler olarak başı çekiyorlar.

]

]

]

]

]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Anahtar Orta Sahada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement