Anahtarı evde unutan aile, çocuğunun beline çarşaf dolayıp üst kattan aşağı sarkıttı - Son Dakika
3. Sayfa

Anahtarı evde unutan aile, çocuğunun beline çarşaf dolayıp üst kattan aşağı sarkıttı

Esenyurt'ta anahtarını evde unutan aile, üst kattaki komşusuna çıkıp yardım istedi. Komşunun bulduğu çare ise pes dedirtti. Komşu, oğlunun beline çarşaf dolayıp aşağı sarkıtmakta buldu. Akılalmaz olay saniye saniye kameralara yansırken, mahalle sakinlerinin çocuğa "Atla atla" diye tempo tutması da dikkatlerden kaçmadı.

04.11.2021 09:27  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi'nde yaşanan olayda, anahtarlarını 2. kattaki evlerinde unutan aile, üst kattaki komşularından yardım istedi. Sorumsuz komşu ise çareyi oğlunun beline çarşaf bağlayıp aşağıya sarkıtmakta buldu.

''ATLA ATLA'' DİYE TEMPO TUTTULAR

3. kattan bir alt kattaki evin balkona atlayan çocuğa şans eseri hiçbir şey olmazken olayı izleyenler çocuğa "Atla atla" diye tempo tuttu. Yaşanan o korku dolu anlar ise çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

''ÇİLİNGİR ÇAĞIRMAK YERİNE, ÇOCUKLARININ CANINI HİÇE SAYDILAR''

Olayın yaşandığı mahallede market işletmecisi olan Recep Kazanç, "Bizim bu oturduğumuz sokakta bir ailenin anahtarı evde kaldı. Üst komşusundan anahtarı almaları için yardım istediler. Üst komşusu ise kendi çocuğuna çarşaf bağlayarak, yukarıdan alt komşusunun balkonuna sarkıttı. Böylece küçük çocuk anahtarı içeriden açarak dışarıda kalan ailenin içeri girmesine sağladı. Yani son derece riskli bir şey yaptıkları. Daha iyi çözümler bulunması gerekirdi. Çilingir çağırmak veya itfaiye çağırmak gibi şeyler varken, insanın kendi çocuğunu bu şekilde riske atması son derece saçmalık" dedi.

Anahtarı evde unutan aile, çocuğunun beline çarşaf dolayıp üst kattan aşağı sarkıttı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Anahtarı evde unutan aile, çocuğunun beline çarşaf dolayıp üst kattan aşağı sarkıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Tekin Konukcu: Millet para kalmadı çilingir cağırsın 0 0 Yanıtla

Advertisement