Anamur'da Esnafa İftar - Son Dakika
Güncel

Anamur'da Esnafa İftar

Anamur Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifince iftar verildi.

26.05.2018 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anamur Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifince iftar verildi.

Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir, belediye tesislerinde gerçekleştirilen iftarda yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri iftarda yine bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esnafı desteklemeye, kucaklamaya ve her zaman yanlarında olmaya devam ettiklerini bildiren Özdemir, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar yaptığımız girişimler sonucu kooperatifimiz ve esnafımız arasında bir aile bağı kurarak güzel bir şekilde faaliyetlerimizi yürütmekte ve esnafımızın sorunlarını çözmeye gayret göstermekteyiz. Kooperatifimizin finansmanı bugün itibariyle 54 milyon liraya ulaşmıştır. Türkiye'de faaliyet gösteren 953 kooperatif arasında 16. sıraya kadar yükselerek bölge birliğimiz bünyesinde 1. sınıf kategorisinde yer almaktayız. Bu şu anlama geliyor, siz değerli esnafımıza en yüksek limit üzerinden kredi vermeye devam ediyoruz. Kooperatifimizin bu duruma gelmesinde siz değerli esnafımızın da katkılarını gözardı edemeyiz."

İftara Anamur Kaymakamı Mehmet Kurdoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Sezai Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Şükrü Ener, Halkbankası Anamur Şubesi personeli, şehit aileleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anamur'da Esnafa İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement