Anaokulu Öğrencilerinden Başkan Şahiner'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Anaokulu Öğrencilerinden Başkan Şahiner'e Ziyaret

Anaokulu Öğrencilerinden Başkan Şahiner\'e Ziyaret

Sungurlu Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü, öğretmen ve anaokulu öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.

12.05.2017 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sungurlu Cumhuriyet İlkokulu Okul Müdürü, öğretmen ve anaokulu öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'i makamında ziyaret etti.

Belediye tarafından Cumhuriyet İlkokulunun bahçesine yapılan oyun parkı ve çevre düzenlemesi için okul müdürü Mustafa Erdem ve anaokulu öğrencileri Başkan Şahiner'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Okul müdürü Mustafa Erdem, Başkan Şahiner'e desteklerinden dolayı plaket takdim etti.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Okul müdürü, öğretmenler ve anaokulu öğrencilerin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Sungurlu belediyesi olarak her zaman ilçemizdeki okulların ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ve eğitime olan desteklerin aralıksız devam edeceğini söyledi.

Başkan Şahiner, ziyaretine gelen anasınıfı öğrencileriyle yakından ilgilenerek minik öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunarak oyuncak hediye etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Anaokulu Öğrencilerinden Başkan Şahiner'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement