Anayasa Değişikliği Referandumuna Doğru - Son Dakika
Politika

Anayasa Değişikliği Referandumuna Doğru

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı görevinde bulunan eski başkanlar, anayasa değişikliği referandumuyla ilgili toplantıda bir araya geldi.

18.02.2017 19:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı görevinde bulunan eski başkanlar, anayasa değişikliği referandumuyla ilgili toplantıda bir araya geldi.

CHP Bandırma İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıya, Sedat Pekel, Hüseyin Çeri, Metin Ok, Ercan Akyazar, İrfan Astunç, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ozan Onur, Ruşen Tosun, Ömür Altınel, Seyfettin Ertekin ve Şerafettin Engüdar olmak üzere 11 eski başkan katıldı.

İlçe Başkanı Atilla Atakay, yaptığı konuşmada, "Ortak eylem oluşturmak açısından önemli bir gündemin arifesindeyiz. Konumuz referandum. Anayasa oylanacak. Biz CHP olarak, 'hayır' diyecek kesimin lokomotiflerinden birisiyiz. Tabi yalnız biz 'hayır' demeyeceğiz. Bu referandum seçim değil. Bu bir karar süreci, 20 sene sonra torunlarımızın nasıl bir ülkede yaşayacağının kararını bugün vereceğiz. Bu, bizleri vebal altına sokacak bir karar. Dolayısıyla elimizi vicdanımıza koyarak, mantık süzgecinden geçirerek karar vermek zorundayız." ifadelerini kullandı.

Atakay, vatandaşlarla iletişime geçerek neden "hayır" denilmesi gerektiğini anlatacaklarını belirterek, "Çarşamba günü partimizin stratejisini arkadaşlarımızla görüşüp, referandum da 'hayır' için alanlara ineceğiz. Bu, AKP-CHP savaşı değil. Kimseyi ötekileştirmeden kararlarını netleştirmesi konusunda yardımcı olacağız. Pozitif ve ayrımcı olmayan siyaset güdeceğiz." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Anayasa Değişikliği Referandumuna Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement