Ancelotti'den Sessiz Tepki - Son Dakika
Spor

Ancelotti'den Sessiz Tepki

Ancelotti\'den Sessiz Tepki

İtalyan teknik adam, Bayern Münih'teki eski oyuncularının antrenman tekniklerine yönelik eleştirileri karşısında yorum yapmaktan kaçındı.

03.10.2017 14:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz hafta Bayern Münih'teki teknik direktörlük görevinine son verilen , medya önünde antrenman tekniklerini yetersiz bulduklarını açıklayan eski oyuncularına şu an için cevap vermeyeceğini belirtti.

Ülkesinin prestijli gazetelerinden La Gazzetta dello Sport'a konuşan İtalyan teknik adam, "Herkes birçok şey söylüyor. Benim antrenman yaptırmayı bilmediğim, oyunculara karşı fazla yumuşak davrandığım, oyuncuları maçlara çok kötü hazırladığım konuşuluyor. İsteyen istediğini söyleyebilir. Ancak ben sükünetin erdem olduğuna inanırım. Dolayısıyla şu an sessiz kalıp yaşananları düşünmek en iyisi." diye konuştu.

İsmi özellikle eski takımıve Çin kulüpleriyle anılan 58 yaşındaki Ancelotti'nin, en azından sezon sonuna kadar herhangi bir takım çalıştırmayı düşünmediği ve bir süre dinlenmek istediğini belirtiliyor.

Carlo Ancelotti döneminde Bayern Münih'teki birçok futbolcunun, kulüp CEO'su Karl-Heizile yaptıkları özel görüşmelerde antrenman tekniklerinden duydukları memnuniyetsizliği dile getirdikleri iddia edilmişti. Takımın Hollandalı yıldızıgeçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, .

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ancelotti'den Sessiz Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement