Ancelotti: Ronaldo Dinlenmek Zorunda - Son Dakika
Spor

Ancelotti: Ronaldo Dinlenmek Zorunda

Ancelotti: Ronaldo Dinlenmek Zorunda

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun biraz dinlenmesi gerektiğini açıkladı.

04.04.2014 15:15  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borussia Dortmund'u 3-0 yendikleri maçta sakatlık geçiren ve tedbir amaçlı oyundan alınan Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo'nun hafta sonunda Real Sociedad'a karşı forma giymesi zor görünüyor.

Takımdaki sakat oyuncular hakkında bilgi veren teknik direktör Carlo Ancelotti, "Jese ve Arbeloa'nın sakatlıkları devam ediyor. Di Maria tamamen iyileşti ama ilk 11'de oynaması riskli olabilir. Maçtan önce karar vereceğiz. Khedira bireysel çalışmalara devam ediyor. Dönüşü 10-15 günü bulacak. Ronaldo ise her maçta oynamak istiyor. Bu arzusu çok normal ve güzel. Ancak şu an biraz dinlenmesi gerekli. Önümüzde çok önemli maçlar var. Yerini doldurabilecek oyuncularımız var. Isco mutlaka oynayacak. Morata da görev alabilir." ifadelerini kullandı.

Real Sociedad'a karşı özel önlem almayacaklarını belirten İtalyan teknik adam, " Carlos Vela, Sociedad'ın en önemli oyuncularından birisi. Hücum hatlarının hızlı ve zekice oynuyor. Ancak rakibe göre düzeni değiştirmiyoruz." dedi.

Barcelona'ya verilen ceza hakkında yorum yapmaktan kaçınan Ancelotti, "Ben tamamen futbolla ilgileniyorum. Bu konu futbolun dışında." diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Ancelotti: Ronaldo Dinlenmek Zorunda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement