Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a Erken Veda - Son Dakika
Spor

Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a Erken Veda

Talisca'nın bonservisine sahip olan Benfica Çin'den gelen 25 milyon euroluk teklif sonrası siyah beyazlılar ile temasa geçti. Taraflar anlaşırsa Talisca Çin'e gidecek.

14.12.2017 18:51  Güncelleme: 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Benfica, Brezilyalı oyuncuya Çin'den gelen teklif sonrası Beşiktaş ile temasa geçti. Portekizli yetkililer, Talisca'ya Çin'den 25 milyon euroluk teklif olduğunu siyah beyazlı yönetime aktardı. Teklifi değerlendirmek isteyen Benfica, Beşiktaş'ın onay vermesi durumunda ocak ayında Çin kulübü ile anlaşmaya varacak.

TALISCA GİDERSE BENFICA, BEŞİKTAŞ'A 4 MİLYON EURO GERİ ÖDEYECEK

Portekiz ekibi, siyah beyazlıların transferi kabul etmesi durumunda, Talisca'nın iki yıllık kiralama bedeli olan 4 milyon euroyu Beşiktaş'a geri ödeyecek.

Konuyu değerlendirmeye alan Beşiktaş Yönetimi, kısa süre içinde Benfica'ya yanıtını verecek. Siyah beyazlıların transfere onay vermesi durumunda, Talisca ocak ayından itibaren kariyerine Çin'de devam edecek. Beşiktaş'ta ikinci sezonu geçiren Brezilyalı futbolcunun siyah beyazlılar ile sözleşmesi sezon sonunda tamamlanıyor. Beşiktaş ile 55 maça çıkan 23 yaşındaki futbolcu, 24 gol atarken, 9 da asist yaptı.

PLANLAR TRANSFERE BAĞLI

Siyah beyazlıların ocak ayı transfer gündeminde Cenk Tosun'a gelen teklifler ve Domagoj Vida ile sözleşme imzalanması öne çıkarken, Portekiz'den gelen haber yönetimin planlarını değiştirebilir. Talisca'nın takımdan ayrılması durumunda futbol komitesi, Brezilyalı futbolcunun yerini doldurmak için arayışlara başlayacak.

Anderson Talisca\'dan Beşiktaş\'a Erken Veda

Son Dakika Spor Anderson Talisca'dan Beşiktaş'a Erken Veda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • Hello: Bence satsınlar zaten kiralık üstüne 2 sene verdiğin parayı geri alacan yani bedava 2 yıl oynamış oluyor onun yerine ocakta sözleşmesi bitecek lima alınmalı o da beleş =D 13 1 Yanıtla saygılı yaşam: hayalet hakaret etmeden konuşmak beyin yapına uygun degil sanırım.bir şey kafama takıldı böyle saga sola böyle hakaret edipte nasıl hayatta kaldın. 2 0 hayalet 52: mal çocuk lima ımzaladı 0 2
  • realite: elin eşeği ile çift sürülmez.... 14 0 Yanıtla -----: Günün kapağı Eşşek onların ahıra kadarda sürerler 0 0
  • Ömer Meşe: Talisca yi Almazlarsa Asrin hatasini yaparlar O futbolcu 2sene sora 40 M Euro 1 7 Yanıtla
  • Dost kalalım: BÖBREĞİNİ SATACAK ARKADAŞLAR NEREDE??? 6 1 Yanıtla
  • Talisca: İşinize bakın 1 1 Yanıtla -----: hayırdır Tahliye sibobu 0 3
  • Can can: Beşiktaşı karı ne olacak fikret orman kar almadan vermesin Beşiktaş vitrininde bu değere ulaştı 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement