Andre Santos: 'Türkiye'deki Fanatizm Çok Daha Yüksek' - Son Dakika
Spor

Andre Santos: 'Türkiye'deki Fanatizm Çok Daha Yüksek'

Andre Santos: \'Türkiye\'deki Fanatizm Çok Daha Yüksek\'

Fenerbahçe’nin eski sol beki Andre Santos, Türkiye ve Brezilya’daki derbi atmosferlerini değerlendirip, çarpıcı ifadeler kullandı.

13.10.2018 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Celal Umut Eren/ Skorer Dış Haberler
2009-11 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Brezilyalı sol bek Andre Santos, FOX Sports'a Türkiye'deki derbi ortamıyla ülkesindeki derbi atmosferlerini değerlendirdi.
Palmeiras- Corinthians derbisine övgülerde bulunan Andre Santos, çok büyük bir önem taşıdığını ifade ederek, "Aslında en büyük klasiklerden biri diyemezsiniz. Ama çok büyük. Rekabet çok yüksek. Ronaldo bu derbide inanılmazdı, unutulmazdı. Ben de sayısız maç oynadım bu derbide. Hatta kariyerimde Brezilya- Arjantin ve Türkiye'de Fenerbahçe- Galatasaray derbisinde oynadım. Bana göre Corinthians-Palmeiras'tan daha büyük değil bu derbiler" dedi.
Türkiye'deki taraftar profilini de anlatan Brezilyalı, "Benim için hiç şüphesiz bu derbilerde forma giymek mutluluk. Türkiye ve Brezilya'daki futbol ortamları arasında farklar var. Türkiye'deki fanatizm Brezilya'dakinden çok daha fazla. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi kariyerimde oynadığım en iyi derbilerden bir tanesi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Andre Santos: 'Türkiye'deki Fanatizm Çok Daha Yüksek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement