Andreas Beck, Beşiktaş'a Zaferi Getirecek Formülü Anlattı - Son Dakika
Spor

Andreas Beck, Beşiktaş'a Zaferi Getirecek Formülü Anlattı

Andreas Beck, Beşiktaş\'a Zaferi Getirecek Formülü Anlattı

Bayern Münih'i yakından tanıyan Stuttgart'lı Andreas Beck, eski takımına zaferi getirecek formülü anlattı.

20.02.2018 08:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında Beşiktaş'tan ayrılan ve Almanya'daki eski takımı Stuttgart'ın yolunu tutan Andreas Beck, Siyah-Beyazlılar'ın, Bayern Münih'le deplasmanda oynayacağı maç öncesi önemli tespitlerde bulundu.
İşte Beck'in yaptığı açıklamalar:
"Bayern Münih gerçekten çok iyi bir takım. Almanya Ligi'nde en yakın rakibi Leipzig'e büyük fark atmış durumda. Gerçekten yükselen bir form grafikleri var. Onları yenmeniz için genelde kötü günlerinde olmaları gerek. Son derece istikrarlı bir kulüp. Kadrodaki her oyuncu çok büyük yıldız ve her maça farklı 11'lerle çıkabiliyorlar. Ancak yenilmeyecek bir takım değil. Biz Stuttgart olarak onlara karşı oynadık ve şanssız bir golle sadece 1-0 yenildik."
'Umutlar asla tükenmemeli'
"Beşiktaş, Bayern'e karşı geri çekilmeyecektir. Quaresma ve Babel gibi isimleri durdurmak kolay değil. Mücadele gücü yüksek bir maç izleyeceğiz. Bayern gol atmak için oynayacak ve savunmada verecekleri açıkların fırsata çevrilmesi gerekiyor. Münih'te kazanmak harika, beraberlik çok iyi olur. Bayern karşısında alınacak 1 ya da gollü 2 farklı yenilgi bile umutları tüketmemeli. İstanbul'daki çılgınca destek, Beşiktaş'ı çok farklı bir yere taşıyabilir."
'Kesinlikle hafife almayın'
"Eğer Münih'te ilk golü Beşiktaş atarsa, baskıyı daha fazla hisseden Bayern Münih'in büyük şok yaşayacağını düşünüyorum. Türkiye'de ve Almanya'da bazıları, Bayern Münih'in bu maçı çok rahat kazanacağını düşünüyor. 5 ya da 6 gol atacağını düşünenler bile var. Ancak yanılıyorlar. Beşiktaş'ı kesinlikle hafife almayın. Beşiktaş'ın çok tecrübeli oyuncuları var. Korkmadan oynayacaklar ve başa baş mücadele edecekler. Bunu da herkes Allianz Arena'da görecek."
'Büyük maçları oynamayı biliyor'
"Ancelotti'nin gitmesi ve Heynckes'in gelmesiyle Bayern'de önemli değişiklikler yaşandı. Heynckes, Almanya'da efsane bir isim. Takım onun gelişiyle rahatladı ve daha güvenli oynamaya başladı. Oyuncuları nasıl toparlayacağını iyi biliyor. Beşiktaş'ın, Bayern'e karşı en önemli avantajlarından biri, büyük maçları oynamayı bilmesi. Çünkü Beşiktaş, gününde olduğunda bu arenada nasıl bir takım olduğunu defalarca kanıtladı."
'Bir kişiye değil takıma odaklanılmalı'
"Rakibin hangi oyuncusunun daha tehlikeli olduğunu söylemek zor. Roberto Lewandowski elbette çok önemli bir gol silahı ancak onun yanı sıra Coman, Ribery, Robben, Tolisso, Vidal, Hummels ve Boateng de çok büyük yıldızlar. Bu yüzden tek bir kişiye değil, takıma odaklanmak, Beşiktaş için avantaj olacaktır. Eğer rakip Barcelona olsaydı, tüm gözler Messi'ye odaklanacaktı. Ancak, bu diğerlerine karşı konsantrasyon kaybı yaşatırdı. Bence bütün takıma konsantre olmak daha iyi bir şey."

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Andreas Beck, Beşiktaş'a Zaferi Getirecek Formülü Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi
    12:25 Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa 2.'si olan milli boksör Emine Kılınç'ı ödüllendirdi

    Niğde Valisi Cahit Çelik, Avrupa Boks Şampiyonası'nda Avrupa 2.'si olan Niğdeli milli boksör Emine Kılınç'ı makamında kabul ederek ödüllendirdi. Vali Çelik, başarılı sporcu ve antrenörünün başarılarının devamını diledi.

  • İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor
    12:23 İzmir Büyükşehir Belediyesi Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenleme yapıyor

    İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Maraton İzmir için metro ve tramvay seferlerinde düzenlemeye gidildi. Pazar sabahı metroda seferler 05.00'te başlayacak, Konak Tramvayı ise 06.00 ile 15.00 saatleri arasında sefer yapmayacak.

  • Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek
    12:21 Gedizli Kick Boksçular Bulgaristan'da Ülkemizi Temsil Edecek

    Kütahya'nın Gediz ilçesindeki Kick Boks kurslarında eğitim gören sporcular, elde ettikleri başarılarla dikkat çekiyor. Milli Takıma davet edilen Gedizli sporcular, Bulgaristan'da düzenlenecek olan Top Ten Bulgaria Eurocup şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, turnuvaya hazırlandıklarını ve Türk sporcularının büyük başarılar elde edeceğine inandığını belirtti.

  • Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor
    12:09 Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlanıyor

    TFF 2. Lig Kırmızı Grupta lider olan Amedspor, şampiyonluğunu ilan edecek maça hazırlıklarını sürdürürken, maçın oynanacağı stadyumda da hazırlıklar tamamlandı. Ligin bitimine 3 hafta kala en yakın rakibine 6 puan fark atan Amedspor, bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Iğdır FK maçına büyük bir kararlılıkla hazırlanıyor. Stadyumun kapasitesi olan 33 bin kişinin tamamının maça gelmesi beklenirken, taraftarlardan sahaya zarar verilmemesi ve stadyumu korumaları konusunda özellikle hassasiyet göstermeleri isteniyor.

  • Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı
    11:57 Adana Büyükşehir Belediyesi Portakal Çiçeği Karnavalı Etkinlikleri Başladı

    Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında Seyhan Nehri üzerinde tenis ve voleybol müsabakaları yapılıyor, konserler veriliyor. Amatör sporcuların da katıldığı etkinlikler, izleyenlere eğlenceli anlar yaşatıyor.

  • Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti
    11:56 Bismilli Sporcular Okul Sporları Boks Müsabakalarında Başarı Elde Etti

    Diyarbakır'da düzenlenen okul sporları boks müsabakalarında Bismilli sporcular, toplamda 7 altın ve 3 gümüş madalya kazanarak ilçelerini gururlandırdı. Sporcular ve antrenörleri, kazandıkları madalyalarla birlikte Bismil Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Tekin Kaya, sporcuları teker teker kutlayarak bu başarıların ilçedeki diğer gençlere de örnek teşkil edeceğini belirtti.

  • Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası
    11:53 Bursaspor'a Diyarbakır deplasmanında seyircisiz oynama cezası

    Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Esenler Erokspor maçında yaşanan çirkin tezahürat nedeniyle Bursaspor'a 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Bu ceza, Bursaspor'un Diyarbekirspor ile oynayacağı son deplasman maçını etkileyecek.

  • Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı
    11:42 Kemer'de Sky To Sea Dağ Bisikleti Yarışı Hazırlıkları Tamamlandı

    Kemer'de bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Sky To Sea (Gökyüzünden Denize) Dağ Bisikleti Yarışı için hazırlıklar tamamlandı. Kemer Kaymakamlığı'nın destekleriyle Kemer Belediyesi ana sponsorluğunda 20-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışlara Türkiye, Rusya, Norveç, Romanya ve Gürcistan'dan 85 sporcu katılacak.

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.


Advertisement