Andy Murray'den Ameliyat İtirafı - Son Dakika
Spor

Andy Murray'den Ameliyat İtirafı

Andy Murray\'den Ameliyat İtirafı

Sakatlığından kurtulamayan ve ATP Brisbane'den çekildiğini açıklayan dünya eski 1 numarası, ameliyat seçeneğini de göz önünde tuttuğunu söyledi.

02.01.2018 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sağ kalçasında yaşadığı sakatlık nedeniyle geçtiğimiz yıl oynanan Wimbledon'dan bu yana maça çıkmayan 'den tatsız haberler gelmeye devam ediyor.

2018 sezonunu ATP Brisbane'de açması beklenen Murray, sakatlığını tam olarak atlatamadığını ve üst düzey tenis oynamak için henüz yeterli seviyede olmadığını belirterek turnuvadan çekildiğini duyurdu. Büyük Britanyalı tenisçi, 15 Ocak'ta başlayacak sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'a katılıp katılmayacağına ilişkin kararını ise daha sonra vereceğini iletti.

Dünya eski 1 numarası Murray, daha sonra kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla sağlık durumunun detaylarına ilişkin bir bilgilendirmede bulundu. Kalçasındaki sıkıntı sebebiyle oldukça zor bir dönemden geçtiğini söyleyen 30 yaşındaki tenisçi, geçirdiği uzun rehabilitasyon sürecine karşın bunun ATP Brisbane'de mücadele edebilmesi için yeterli olamadığını söyledi. Murray, gelinen noktada mevcut tedavi programını sürdürmenin yanı sıra ameliyat seçeneğini de düşündüğünü, ancak bundan alınacak sonuçtan emin olamadığı için şimdilik bu ihtimalden kaçınmaya çalıştığını sözlerine ekledi.

Kortlardan uzak kaldığı dönemde tenisi ne kadar çok sevdiğini daha iyi anladığını belirten Murray, en kısa zamanda seyircilerin karşısına çıkmayı umduğunu ifade etti.

Kariyerinde üç Grand Slam zaferi bulunan Andy Murray, 2016 yılının kasım ayında zirvesine çıktığı ATP Dünya Klasmanı'nın şu an 16. basamağında yer alıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Andy Murray'den Ameliyat İtirafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement