Andy Murray, Wimbledon'a Katılma Konusunda Kararsız - Son Dakika
Spor

Andy Murray, Wimbledon'a Katılma Konusunda Kararsız

Andy Murray, Wimbledon\'a Katılma Konusunda Kararsız

Geçtiğimiz gün Kyrgios'a üç set sonunda mağlup olduğu maçla kortlara dönen Murray, beş setlik maç temposuna hazır olup olmadığından emin değil.

22.06.2018 00:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalça sakatlığı sebebiyle yaklaşık bir yıl tenisten ayrı kaldıktan sonra ATP Queen's Club turnuvasıyla kortlara dönen Andy Murray, sezonun üçüncü Grand Slam'i Wimbledon'a katılma konusunda kararsızlık yaşadığını söyledi.

Geçtiğimiz gün dünya 21 numarası Nick Kyrgios'a 6-2, 6-7 ve 5-7'lik setlerle mağlup olarak ATP Queen's Club'a ilk turda veda eden Murray, buna karşın güçlü rakibi karşısında sergilediği performansla beğeni toplamıştı.

Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada oyununun kendisini de memnun ettiğini ifade eden Britanyalı tenisçi, bununla birlikte 2 Temmuz'da başlayacak Wimbledon'a katılmak adına kuşkularının devam ettiğini söyledi.

Şu an için hiçbir şeyin kesin olmadığını belirten Murray, "Eğer sakatlıktan dönüş sürecinizde bir sabah kalkıp kendinizi hala iyi hissedemiyorsanız, beş set üzerinden oynanacak bir turnuvaya henüz hazır değilsiniz demektir. Bu sözlerim, haftaya Eastbourne'da veya temmuzda Wimbledon'da oynamayacağım anlamına gelmiyor. Ancak kararsızlığım sürüyor." diye konuştu.

31 yaşındaki tenisçi, yaklaşık iki buçuk saatte son bulan Kyrgios maçıyla tahmin ettiğinden daha uzun süre kortta kaldığını, ancak vücudunun bu duruma iyi reaksiyon gösterdiğini de sözlerine ekledi.

Kariyerinde ikisi Wimbledon'da olmak üzere üç Grand Slam şampiyonluğu bulunan Andy Murray, bir dönem zirvesinde yer aldığı ATP Dünya Klasmanı'nda şu an 156. basamakta yer alıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Andy Murray, Wimbledon'a Katılma Konusunda Kararsız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement