Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım - Son Dakika
Güncel

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

Hollanda'da yaşayan Meryem ve Erkan Çıldır çifti, tatil için geldikleri Muğla'da başka bir köpeğin saldırısına uğrayan köpekleri "Angel" (Melek) ölünce büyük üzüntü yaşadı.

20.08.2018 12:58  Güncelleme: 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollanda'da yaşayan Meryem ve Erkan Çıldır çifti, tatil için geldikleri Muğla'nın Fethiye ilçesinde başka bir köpeğin saldırısına uğrayan köpekleri "Angel" ölünce büyük üzüntü yaşadı.

BAŞKA KÖPEK SALDIRDI

Fethiye ilçesindeki hayvan dostu bir otelde tatil yapan Hollanda İçişleri Bakanlığında görevli Erkan Çıldır ve otel görevlisi eşi Meryem Çıldır'a ait 6 yaşındaki terrier cinsi dişi köpek Angel, otelin havuz başında dogo cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

6 SAAT OPERASYON GEÇİRDİ

Veteriner kliniğinde ilk müdahalesi yapılan köpek, ilçedeki imkanların yetersiz olduğu bilgisi üzerine 200 kilometre uzaktaki Antalya'da bir hayvan hastanesine götürüldü. Burada acil ameliyata alınan Angel, 6 saat süren bir operasyon geçirdi. İki gün yoğun bakımda kalan köpek öldü.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

"KIZIMI KORUYAMADIM"

Köpeğinin ölümü üzerine gözyaşlarına hakim olamayan Meryem Çıldır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, köpeğini altı aylıkken sahiplendiklerini belirtti.

Bütün tatillere köpekleriyle çıktıklarını ve hiçbir olumsuzluk yaşamadıklarını belirten Çıldır, "Angel'ım melek oldu, ismi gibi melek oldu. Kızımı koruyamadım. Kendi kızlarıma da moral veremiyorum." diye konuştu.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

"KÖPEĞİMİZİ PARÇALADI"

Erkan Çıldır ise üç kızı ve küçük evcil köpekleri ile birlikte tatil yapabilmek için Hollanda'dan Fethiye'ye geldiklerini belirterek, otelde köpeklerinin bağlı tutulması yönünde uyarıda bulunulduğunu anlattı.

Tatilin ikinci gününde, havuz başında yattığı sırada köpeğinin de şezlonga bağlı olarak yanında durduğunu aktaran Erkan Çıldır, şöyle konuştu:

"Bir anda büyük dogo cinsi köpek koşarak üstümüze doğru geldi. Onu uzaklaştırmak istedim ama o gücüyle köpeğimizi aldı ve parçaladı. Çok zor durumda kaldık. Araya başka bir müşteri daha girdi. O da kolundan ısırıldı."

Yapılan ameliyata rağmen köpeklerinin öldüğünü anlatan Çıldır, "Altı kişi geldik, beş kişi geri döneceğiz. Çok zor bir durum. Yaşadığımız acıya kelimeler yetmiyor." dedi.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

HAYVAN MEZARLIĞINA GÖMECEKLER

Çıldır, başıboş olarak dolaştığını iddia ettiği dogo cinsi köpeğin otelin genel müdürüne ait olduğunu öne sürerek, jandarmaya şikayet dilekçesi verdiklerini söyledi.

Çok sevdikleri köpekleri Angel'ın ölüsünü uçakla İstanbul'a gönderen Çıldır ailesi, köpeği Edirne'de bulunan hayvan mezarlığına gömeceklerini belirtti.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım

"BİZ DE KURALLARI ÇİĞNEDİKLERİ İÇİN ONLARDAN ŞİKAYETÇİYİZ"

Fethiye'deki otelin gelen müdürü İlker Baylan, hayvan dostu bir otel olduklarını belirterek, misafirlerinin evcil hayvanlarıyla otellerinde kalabildiklerini dile getirdi.

Otelin havuz başına ve restoranlarına hayvanların girmesinin yasak olduğunu ifade eden Baylan, şunları söyledi:

"Kendileri uyarıldıkları halde havuz başına köpek getirmişler. Bize ait olan bir köpek, onun havlamasından ve görüntüsünden dolayı tahrik olmuş. Zincirini koparmış ve iki köpek arasında bir kavga olmuş. Herhangi bir şekilde personelimizin ya da burada çalışan birinin yapmış olduğu bir şey yok ortada.Yasak olan bir alana evcil hayvan indirdikleri için durum bundan ibaret."

Otelde kalan pek çok tatilcinin evcil hayvanı olduğunu aktaran Baylan, "Köpekler birbirinden tahrik olmasınlar diye hayvanların havuz başına ve restoranlara inişi yasaktır. Adli süreç devam ediyor. Onlar bizden, biz de kuralları çiğnedikleri için onlardan şikayetçi olduk." sözlerine yer verdi.

Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım
Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel\'ı (Melek\'i) Koruyamadım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köpeği Parçalanan Gözü Yaşlı Kadın: Angel'ı (Melek'i) Koruyamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti
    05:34 Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne 5 arazöz tahsis etti

    Orman Genel Müdürlüğü, Kütahya Orman Bölge Müdürlüğüne tahsis ettiği 5 arazözün Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce teslim alındığını bildirdi. 2024 model ve 4 ton sutaşıma kapasitesine sahip olan arazözler, orman yangınlarına daha hızlı ve etkili müdahale edebilmek amacıyla ekipler tarafından kullanılacak. Arazözlerin teslim alınması programında Bölge Müdürü Erdal Dingil, Makine ve İkmal Şube Müdürü Tuncay Yakın, Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Ahmet Yavuz Helvacı ve Kütahya Orman İşletme Müdürü Mustafa Doğan gibi yetkililer hazır bulundu. Bölge Müdürü Erdal Dingil, arazözlerin bölgedeki orman yangınlarında güçlerine güç katacağını belirterek, arazözlerin bir an önce İşletme Müdürlüklerine dağıtılması talimatı verdi.

  • Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı
    04:22 Banksy'nin Finsbury Park'taki Son Eseri Ziyaretçi Akınına Uğradı

    Dünyaca ünlü sokak sanatçısı Banksy'nin Londra'nın Finsbury Park bölgesinde yaptığı son eser, yeşil badana gibi görünüyor. Eserin Banksy'ye ait olup olmadığı tartışmaları başladı. Eserin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. İngiltere İşçi Partisi'nin eski lideri Jeremy Corbyn de eseri ziyaret etti. Eserin nasıl korunacağı henüz bilinmiyor.

  • AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak
    03:23 AB, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere yaptırım uygulayacak

    Avrupa Birliği (AB) Dışişleri Bakanları, Batı Şeria'daki şiddet yanlısı İsrailli yerleşimcilere karşı yaptırım uygulanması konusunda anlaşmaya vardı. Yaptırımlar çerçevesinde şiddet yanlısı yerleşimcilerin AB ülkelerine girişi yasaklanacak ve mal varlıkları dondurulacak. Ayrıca Hamas için de ek yaptırım kararı alındı.

  • Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı
    03:01 Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için açıklama yaptı

    Milli Yol Partisi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir açıklama yayınladı. Parti Sözcüsü Yunus Ekşi, zaferin milletimizin bağımsızlık direnişinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu belirtti. Açıklamada, Çanakkale Zaferi'nde şehit düşenlerin anıldığı ve ekonomik bağımsızlığın korunması için dışa bağımlı ekonomi modelinin değiştirilmesi gerektiği vurgulandı.

  • Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza
    02:49 Düzce'de 1 haftada 8 bin araç denetlendi, bin 417 araca 671 bin lira ceza

    Düzce'de polis ekipleri Ramazan ayında da kural tanımayan sürücülere yönelik denetimlerini sürdürürken, denetlenen 8 bin 96 araçtan bin 417'sine cezai işlem uygulandı. Yapılan kontrollerde toplamda 671 bin 159 lira cezai işlem uygulanırken, 16 bin 587 kişi sorgulandı ve 30 aranan şahıs gözaltına alındı. Ayrıca 110 araç trafikten men edildi.


Advertisement