Angela Merkel'in Ivanka Trump'a Bakışları Sosyal Medyada Olay Oldu - Son Dakika
Dünya

Angela Merkel'in Ivanka Trump'a Bakışları Sosyal Medyada Olay Oldu

Almanya Başbakanı Merkel'in Beyaz Saray ziyareti sırasında ABD Başkanı Trump'ın kızı Ivanka Trump'a olan bakışı sosyal medyada olay oldu.

18.03.2017 17:44  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya Başbakanı Angela Merkel'in ABD Başkanı Donald Trump'la gerçekleştirdiği görüşmenin yankıları sürerken, Beyaz Saray'da düzenlenen toplantıdan gelen kareler, sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

SOSYAL MEDYA BU SEFER MERKEL'İN BAKIŞLARINI KONUŞUYOR

Merkel'in 'El sıkışmak ister misiniz?' sorusuna Trump'ın kayıtsız kalması üzerine yaşanan 'garip' anlar bir yana, sosyal medya, Merkel'in Ivanka Trump'a attığı bakışları da konuşmaya başladı.

IVANKA DA GÖRÜŞMEDE YER ALDI

Trump yönetiminde resmi bir unvanı olmayan ABD Başkanı'nın kızı Ivanka Trump, Beyaz Saray'da gerçekleşen ve Merkel ile Trump da dahil ABD'nin iş dünyası liderlerinin katıldığı toplantıda hazır bulundu.

"SEN NEDEN BU TOPLANTIDASIN" YORUMU

Toplantıda esnasında Merkel'in, Ivanka Trump'a attığı bakışlar sosyal medyada çok konuşuldu. Merkel'in Trump'a bakışı için Twitter'da, "Merkel'in 'Sen neden bu toplantıdasın' bakışını artık biliyoruz", "Merkel'in, hepimizin merak ettiği soruyu soran bakışları", "Merkel: Burada ne yapıyorsun" şeklinde yorumlar yapıldı.

Ivanka Trump bundan önce bir kez daha Beyaz Saray toplantısına katılmıştı. Şubat'ta düzenlenen toplantıda bu sefer de Trump'ın Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya bakışları çok konuşulmuştu.

Angela Merkel\'in Ivanka Trump\'a Bakışları Sosyal Medyada Olay Oldu

Son Dakika Dünya Angela Merkel'in Ivanka Trump'a Bakışları Sosyal Medyada Olay Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement