Angelina Jolie-Brad Pitt Çiftinin Evliliğini Bitiren Kadın - Son Dakika
Magazin

Angelina Jolie-Brad Pitt Çiftinin Evliliğini Bitiren Kadın

Hollywood'un en beğenilen çifti Angelina Jolie ve Brad Pitt boşanma kararı aldı. Çiftin boşanmasına Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu iddiası ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

21.09.2016 09:34  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü magazin sitesi TMZ'nin haberine göre oyuncu Angelina Jolie, Brad Pitt'ten boşanıyor. Çiftin boşanmasına, Fransız aktris Marion Cotillard'ın sebep olduğu öne sürülüyor.

BİRÇOK NEDEN VAR

TMZ'nin haberine göre Angelina Jolie Brad Pitt'ten boşanmak üzere dava açtı. Boşanma sebebi ise çocuklar konusunda yaşanan bir tartışma, Pitt'in öfkesini kontrol edememesi, alkol ve uyuşturucu kullanımı olarak gösteriliyor.


ANGELİNA ÇOCUKLARININ VELAYETİNİ İSTİYOR

41 yaşındaki Angelina Jolie'nin altı çocuğunun velayetini istediği öğrenildi. 2004 yılında birlikte olmaya başlayan çift, Ağustos 2014 yılında evlenmişti.


AYRILIK SEBEBİ MARION COTILLARD MI?

Bir süre önce, 52 yaşındaki Brad Pitt'in eşini 40 yaşındaki Fransız aktris Marion Cotillard ile aldattığı yazılmıştı. Cotillard ve Pitt, 25 Kasım'da gösterime girmesi planlanan "Allied" adlı filmde başrolleri paylaşmıştı. İkilinin bu filmin çekimleri sırasında yakınlaştığı iddia ediliyor. Marion Cotillard'ın ise bu söylenti nedeniyle çok üzgün olduğu belirtildi.


EN İYİ KADIN OYUNCU SEÇİLMİŞTİ

Cotillard, ünlü Fransız şarkıcı Edith Piaf'ı canlandırdığı 2007 yapımı "La môme" (Kaldırım Serçesi) filmiyle "En İyi Kadın Oyuncu" dalında Oscar kazanmıştı. Fransız oyuncunun, meslektaşı Guillaume Canet ile bir birlikteliği bulunuyor.

Angelina Jolie-Brad Pitt Çiftinin Evliliğini Bitiren Kadın

Son Dakika Magazin Angelina Jolie-Brad Pitt Çiftinin Evliliğini Bitiren Kadın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement