Angelina Jolie, Brad Pitt'le Boşanmasıyla Biten Sürecin Nasıl Başladığını Anlattı - Son Dakika
Dünya
BBC

Angelina Jolie, Brad Pitt'le Boşanmasıyla Biten Sürecin Nasıl Başladığını Anlattı

Angelina Jolie, Brad Pitt\'le Boşanmasıyla Biten Sürecin Nasıl Başladığını Anlattı

Angelina Jolie, Brad Pitt ile neden boşandığını ilk kez Vanity Fair dergisine verdiği anlattı.

28.07.2017 06:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hollywood'un ünlü oyuncularından Angelina Jolie, Brad Pitt ile neden boşandığını ilk kez Vanity Fair dergisine verdiği röportajda anlattı.

Brad Pitt'ten ayrıldıktan sonra zor bir süreç yaşadığını belirten Angelina Jolie, boşanmanın ardından kendisini ev işlerine adadığını söyledi.

Jolie, "Çocuklarımla vakit geçirdim, köpeklere baktım, bulaşıkları yıkadım ve çocuklarıma uyumadan önce masal okudum" diye konuştu.

Çocukları için yemek dersleri aldığını söyleyen 42 yaşındaki aktris, "Çocuklarıma kahvaltı hazırlamak ve evde vakit geçirmek en büyük tutkum" dedi.

'Çocuklarımın önünde ağlamak istemiyorum'

"Ben çocukken hep annem için endişelenirdim. Çocuklarımın da benim hakkımda endişelenmesini istemiyorum. O yüzden onların önünde değil, duşta ağlıyorum" diyen 42 yaşındaki oyuncu Brat Pitt ile ilişkisinin, 2016 yazında Kamboçya'da çekilen 'Önce Babamı Öldürdüler' filminin çekimleri sırasında zarar görmeye başladığını anlattı.

Jolie, "İlişkimiz kötüye gitti. Aslında bu kelimeyi kullanmak istemiyorum. Zorlaştı" diye konuştu.

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in ilişkisi 2004 yılında başlamış ve çift 2014'te evlenmişlerdi.

Ayrılma kararı sonrası çocuklarıyla birlikte yeni bir ev almaya karar veren Jolie,hayatına yeni bir başlangıç yapmak istediğini söyledi.

Jolie, Los Angeles'ta 25 milyon dolara bir malikane almış ve bir hafta önce altı çocuğuyla birlikte yeni evine taşınmıştı.

Jolie'nin Pitt'i, 15 yaşındaki oğulları Maddox'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle suçlamasının ardından Pitt hakkında FBI soruşturması açılması gündeme gelmiş ancak boşanmanın ardından 53 yaşındaki aktör hakkında herhangi bir işlem yapılmamıştı.

Brad Pitt Mayıs ayında verdiği röportajda, aşırı alkol kullandığını kabul ederek, evliliğin sona ermesine sebep olduğunu itiraf etmişti.

Kaynak: BBC

Son Dakika Dünya Angelina Jolie, Brad Pitt'le Boşanmasıyla Biten Sürecin Nasıl Başladığını Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor
    15:48 İngiltere'de bağışlanan cesetler kozmetik eğitimde kullanılıyor

    İngiltere Ulusal Sağlık Hizmetleri (NHS), bağışlanan cesetlerin başlarının kesilerek, doktorlara ve diş hekimlerine kozmetik işlemleri öğretmek için kullanıldığını ortaya çıkardı. Bu uygulama, bağışçıların son isteklerinin saygı görmemesiyle eleştiriliyor ve etik kuralların ihlal edilmesine yol açıyor.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı
    15:07 3 yıl önce evlenmişlerdi! Yapışık ikizlerin düğününden kareler ortaya çıktı

    Yapışık ikizler Abby ve Brittany Hensel, 2021 yılında ABD'li bir gazi ile evlenmişti. Çocuk sahibi olmak isteyen ikizler ve eşinin düğünde çekilen kareleri ise yıllar sonra ortaya çıktı.

BBC

Advertisement